Liga 1

MM, scuze după ce l-a ironizat pe Chipirliu: „N-am fost prea inspirat”

Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de Vlad Nedelea  —  vineri, 16 iulie 2021

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a participat la conferința de presă dinaintea meciului de la Botoșani. Printre declarații, oficialul vicecampioanei a strecurat și o ironie la adresa lui Bogdan Chipirliu, atacantul Stelei. Astăzi, oficialul „roș-albaștrilor” i-a prezentat scuze jucătorului.

UPDATE 15:25: Mihai Stoica a reacționat pe contul său de Facebook, după ce Chipirliu i-a reproșat gestul făcut la conferința de presă: „Îi prezint scuze lui Chipirliu, n-am fost prea inspirat. În rest, despre salarii de mii de euro achitate din bugetul de stat, rămâne cum am stabilit”.

Știrea inițială: Chipirliu îi răspunde lui MM Stoica

Vorbind despre felul în care Armata gestionează noul stadion „Steaua” și meciul inaugural cu OFK Belgrad, MM a avut un moment scurt în care a ironizat defectul de vorbire al lui Chipirliu.

>

Bogdan Chipirliu îi răspunde lui Mihai Stoica: „E urât să râzi de defectul unui om”

Atacantul Stelei s-a simțit lezat și a contactat Gazeta Sporturilor pentru a oferi un răspuns. Chipirliu îi reproșează lui MM că acel gest n-a fost gustat deloc de familia fotbalistului:

„N-am vrut să vorbesc despre ce a spus Mihai Stoica. Nu mi s-a părut totuși ok. După acea declarație m-au sunat părinții și prietenii să mă întrebe dacă sunt bine. Îl cunosc pe MM, când ne vedem ne salutăm, vorbim, e gălățean ca și mine. Poate a vrut să facă doar o glumă, nu știu, dar e urât să râzi de defectul unui om. 

Știe foarte bine ce înseamnă să ai o problemă în familie, nu cred că s-ar fi simțit bine dacă cineva făcea glume în acele momente. Nu mă deranja dacă se lega de mine, dar acea declarație mi-a afectat familia”, a zis Bogdan Chipirliu pentru GSP.RO.

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.