Liga 1

„Nu v-a plăcut? A fost numărul unu!” » Curg laudele pentru noul preferat al lui Becali

+38 Foto
Andrei Cordea (în centru) a fost printre cei mai buni jucători de la FCSB în remiza de la Botoșani. FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de Remus Dinu  —  Friday, 16 July 2021

Andrei Cordea (22 de ani) e unul dintre puținii jucători de la FCSB care au lăsat o impresie pozitivă după remiza roș-albaștrilor cu FC Botoșani, scor 0-0.

Într-un dialog purtat cu Gazeta Sporturilor, Rică Neaga, impresarul lui Cordea, a remarcat evoluția jucătorului său din partida de joi seara de la Botoșani. Tot Neaga e cel care îl impresariază și pe Zdenek Ondrasek

Cordea nu v-a plăcut? Tot al meu e și a fost numărul unu, din punctul meu de vedere”, a declarat Rică Neagu, pentru GSP.ro. 

Crescut de FC Ardealul, Cordea a fost cumpărat de Novara în 2017, în schimbul a 70.000 euro. După doi ani petrecuți în Italia s-a întors în România, la FC Hermannstadt, sub formă de împrumut. Peste un an s-a întors la Novara, dar la scurt timp după a fost cedat la Academica Clinceni. Vara aceasta, a făcut cel mai important pas al carierei, semnând cu FCSB.

6a fost nota primită de Andrei Cordea în Gazeta Sporturilor, după meciul Botoșani - FCSB 0-0

Andrei Cordea l-a cucerit pe Becali la primul său meci oficial pentru FCSB

Andrei Cordea, jucător transferat de FCSB în această vară, l-a impresionat pe patronul Gigi Becali.

Mai degrabă nemulțumit după remiza albă de la Botoșani, Gigi Becali a și lăudat câțiva dintre jucătorii vicecampioanei. Latifundiarul a avut 3 remarcați. Pe lângă obișnuiții Octavian Popescu și Florin Tănase, l-a lăudat pe nou-venitul Andrei Cordea.

Utilizat extremă dreapta, după ce în perioada pregătirilor a fost folosit în banda stângă a apărării, Cordea a rezistat pe gazon tot meciul, iar randamentul său l-a convins pe Becali: jucătorul transferat de la Academica Clinceni nu mai poate lipsi din primul „11” al echipei.

„Cordea e fotbalist adevărat, poate juca orice post. Cordea nu va mai lipsi niciodată din primul «11», a declarat Becali la emisiunea „DigiSport Special”.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul FC Botoșani - FCSB 0-0

+38 Foto
FC Botoșani - FCSB, prin vizorul fotoreporterului GSP / FOTO: Ionuț Tabultoc

VIDEO Ce s-a întâmplat la conferința lui Dinu Todoran » Totul a durat sub un minut! 

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.