Liga Campionilor

Unde se joacă următoarele finale din Champions League și Europa League » Cadou pentru Budapesta

+31 Foto
UEFA a anunțat astăzi stadioanele care vor găzdui finalele Champions League în următorii patru ani / foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 July 2021

UEFA a anunțat astăzi stadioanele care vor găzdui finalele Champions League în următorii patru ani. 

Astfel, în 2022, finala Ligii Campionilor se va disputa în Rusia, la Sankt Petersburg, pentru ca în 2023 trofeul să fie decernat la Istanbul. Fiindcă Istanbul a pierdut finala UCL din acest an din cauza situației epidemiologice, stadionul Atatürk a primit în cele din urmă finala din 2023.

 Finala ediției din 2024 va avea loc la Londra, pe Wembley, urmând ca ultimul act din 2025 să aibă loc la Munchen, în Germania.

Budapesta găzduiește finala Europa League din 2023

În ceea ce privește Europa League, următoarea finală (2022) va fi găzduită de Sevilla, în timp ce finala ediției din 2023 se va desfășura pe Puskas Arena din Budapesta. În 2024, finala Europa League va fi găzduită de Dublin, în timp ce Bilbao va avea această oportunitate în 2025.

Budapesta a găzduit meciuri la EURO 2020, iar succesul maghiarilor a fost unul real. Fiindcă pandemia a fost ținută sub control în Ungaria, Budapesta a fost singurul oraș unde meciurile s-au jucat la capacitate maximă.

VIDEO Țiriac, opinie fermă despre Super Liga Europei: „Sportul e un businees, cine nu recunoaște înseamnă că e orb”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.