Liga 1

„E inadmisibil ce se întâmplă la CFR, parcă vine din B” » Critici dure la adresa campioanei

CFR Cluj - FCU Craiova. La pauză, tabela arăta 2-2 în Gruia, asta după ce campioana a condus cu 2-0 după primul sfert de oră.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 iulie 2021

CFR Cluj - FCU Craiova 3-2. La pauză, tabela arăta 2-2 în Gruia, asta după ce campioana a condus cu 2-0 după primul sfert de oră.

„Un meci spectaculos, cu multe greșeli. CFR a început partida ca o mare campioană, FCU Craiova a comis multe greșeli, apoi s-au inversat rolurile. 

E inadmisibil ca CFR să fie atât de superficială, crezând că jocul s-a încheiat la 2-0! Am văzut că echipele de tradiție au pentru cine juca, aleargă 90 de minute, au dorință de victorie”, a declarat Pancu, după primele 45 de minute, la „Digi Sport Special”.

Fostul internațional, în prezent antrenor, a fost completat de Remus Răureanu, jurnalistul Gazetei Sporturilor prezent în studio: „Pare că CFR vine din B, nu Craiova, după fazele fixe defensive. A început excelent echipa lui Șumudică, dar s-a înmuiat. Nici Arlauskis nu mai are aceleași intervenții cu care ne-am obișnuit”.

În final, CFR Cluj s-a impus, scor 3-2.

Ca în vremurile bune! Ultrașii Craiovei au făcut show în „Gruia”, la revenirea lui FCU în Liga 1

FCU Craiova a fost încurajată de peste 350 de suporteri în „Gruia”, la meciul care consemnează revenirea alb-albaștrilor în Liga 1. Ultrașii din Peluza Sud 1997 au dominat fondul sonor al partidei de la Cluj.

Zece ani. Atât au avut de așteptat ultrașii din Peluza Sud pentru a-și vedea din nou favoriții în Liga 1. Iar revenirea pe prima scenă s-a consemnat într-o seară de gală, pe terenul campioanei CFR Cluj.

Peste 350 de suporteri olteni au făcut deplasarea la Cluj. Aceștia au intrat pe stadion în minutul 5 al partidei, însă imediat au dat tonul spectacolului: au dominat fondul sonor din „Gruia”, ba chiar au aprins materiale pirotehnice.

Ultrașii s-au dezbrăcat la bustul gol și au cântat în permanență, golul egalizator, reușit de William Baeten în minutul 33, fiind cel care i-a trimis pe suporterii lui FCU în al nouălea cer.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.