Campionate

Del Piero vrea la EURO 2008

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul italian Alessandro Del Piero a afirmat că datorită formei bune prin care trece speră să evolueze alături de naţională la Campionatul European care va avea loc în Austria şi Elveţia, informează presa italiană.

Căpitanul lui Juventus a marcat un gol în victoria de sâmbătă seară, scor 3-2, în faţa lui AC Milan, într-un meci din etapa a 33-a din Serie A. "Sunt multe motive care explică forma mea. Cu siguranţă îmi doresc succese, iar acest lucru face diferenţa", a spus Alessandro Del Piero. El a adăugat că obiectivul său la finalul acestui sezon este să revină în echipa pregătită de Roberto Donadoni în lotul pentru Campionatul European din vară. "Firma Panini m-a selectat în lista jucătorilor pentru EURO? Le mulţumesc, asta e tot ce pot să spun. Eu nu mi-am schimbat numărul de telefon, e acelaşi", a mai spus ironic atacantul italian.

Naţionala Italiei va evolua la EURO 2008 în Grupa C, alături de Franţa, Olanda şi România.

Inainte de meciul cu AC Milan, Del Piero a primit şi un tricou special pentru a marca faptul că a depăşit recordul de 552 de apariţii pentru club deţinut de Gaetano Scirea. "El a fost un model de urmat nu numai pentru mine, ci pentru toţi oamenii din sport. Nu va putea fi niciodată depăşit", a spus jucătorul grupării din Torino,

Juventus ocupă locul 3 în Serie A, cu 61 de puncte după 32 de jocuri, în timp ce AC Milan este pe 5, cu 52 de puncte după 33 de etape.

Sursa: NewsIn

Vezi aici golul marcat de Del Piero!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.