Liga 1

Cât încasează Dinu Todoran pentru umilința de la FCSB » Are cel mai mic salariu din Liga 1!

+22 Foto
Dinu Todoran, antrenor FCSB

Articol de Andrei Crăiţoiu, Remus Răureanu  —  sâmbătă, 17 iulie 2021

Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul din acte de la FCSB, a recunoscut că patronul Gigi Becali conduce echipa în locul lui.

Încercând să-i dezarmeze pe reporteri pentru meciurile viitoare, Todoran a fost neașteptat de sincer după jocul de la Botoșani, scor 0-0: „Știți foarte bine cum se procedează la noi, nu are sens să-mi adresați mereu această întrebare”. 

El a răspuns astfel când a fost întrebat de ce a operat trei înlocuiri după prima repriză și de ce i-a schimbat, pentru partea a doua, pe ambii fundași centrali cu care începuse partida.

Cât încasează Dinu Todoran pentru umilința de la FCSB

Todoran nu a explicat și de ce acceptă o asemenea situație, în care el e folosit doar ca o marionetă. Pentru rolul de „păpușă” a patronului, Dinu încasează 4.500 de euro lunar, cel mai mic salariu al unui tehnician din prima ligă

El a fost de acord cu condițiile, și cu salariul mic, și cu rolul decorativ, fiindcă după criterii normale nu ar fi fost angajat într-un club ale cărui ambiții sunt să câștige campionatul și să joace în grupe europene. 

Todoran a antrenat juniori la FC Voluntari și a condus-o pe Slatina în sezonul trecut, în care oltenii au retrogradat din liga a doua în a treia. Dinu nu a rezistat până la finalul stagiunii, a fost demis.

VIDEO. Ce s-a întâmplat la conferința lui Dinu Todoran » Totul a durat sub un minut!

>

După meciul de la Botoșani, întreaga conferință de presă a antrenorului a durat 49 de secunde, 12 dintre acestea fiind ocupate de prezentarea sa!

În rest, Todoran a vorbit despre aspectul jocului și Florin Tănase, care a ratat un penalty: „Fiind începutul de campionat, a fost puțin greu, dar per total am dominat partida. Nu am fost lucizi la finalizare. Tase e primul care bate penalty-uri, tot el o să bată. E un jucător valoros, pe care ne bazăm foarte mult. E căpitanul echipei, la fotbal se întâmplă să ratezi și penalty”.

După 49 de secunde, în lipsa întrebărilor din partea jurnaliștilor, Todoran s-a ridicat și a părăsit sala.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.