Campionate

Diego Fabbrini, prezentat la noua echipă » A semnat un contract valabil două sezoane

Diego Fabbrini (30 de ani) și-a găsit echipă după plecarea de la Dinamo. A fost prezentat la Ascoli, divizionară secundă în Italia.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 iulie 2021

Diego Fabbrini (30 de ani) și-a găsit echipă după plecarea de la Dinamo. A fost prezentat la Ascoli, divizionară secundă în Italia. 

Diego Fabbrini s-a despărțit cu scandal de Dinamo. Italianul a lansat acuzații în toate direcțiile, inclusiv la adresa liderilor din programul DDB, și a încearcă să recupereze restanțe în valoare de aproximativ 70.000 de euro. 

Fabbrini a semnat cu Ascoli

Între timp, Fabbrini a semnat cu noua echipă. Va evolua la divizionara secundă italiană Ascoli până în vara anului 2023. De la promovarea în Serie B, în urmă cu 7 ani, Ascoli nu a terminat niciodată mai sus de locul 13. Obiectivul formației antrenate de Andrea Sottil este salvarea de la retrogradare.

Fabbrini: „DDB a mințit la fel de mult ca orice patron”

„Toată lumea știe în ce situație este Dinamo acum. Pe mine nu mă mai interesează, o să-mi găsesc o altă echipă. Avocatul meu a început sa lucreze. Singura parte bună de la Dinamo au fost fanii. Fanii, nu cei care decid la DDB sau alt tip, ca Nicolae Badea.

Pe mine de acum înainte nu mă mai interesează. Îmi voi găsi o altă echipă, voi încerca o nouă experiență. Acum urmează un nou meci, la tribunal. Nu s-a terminat, nimic nu s-a terminat. Vorbiți cu avocatul meu

DDB au spus prea multe lucruri. DDB a mințit la fel de mult ca oricare patron. Adevărații fani ai acestei echipe au pus banii din buzunarul lor pentru a salva clubul. Acum nu mă mai întorc în România, dar în viitor nu se știe ce va urma”, a spus Fabbrini, pentru Pro TV.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.