Liga 1

Ilie Dumitrescu, după ultima mutare din Liga 1: „E o demonstrație de forță!”

Ilie Dumitrescu a comentat revenirea lui Denis Alibec în România, la CFR Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de GSP.ro.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 iulie 2021

Ilie Dumitrescu a comentat revenirea lui Denis Alibec în România, la CFR Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de GSP.ro.

  • Denis Alibec ajunge în Gruia sub formă de împrumut, de la Kayserispor (Turcia). Acesta va continua să aibă același salariu, 800.000 de euro pe sezon. CFR va achita 20.000 de euro din această sumă, restul fiind responsabilitatea turcilor. 
  • Contractul, valabil un sezon, a fost semnat de Alibec și Kayseri. Denis rămâne să treacă vizita medicală pentru a putea fi oficial jucătorul lui CFR Cluj.

Ilie Dumitrescu, despre venirea lui Denis Alibec la CFR Cluj: „O demonstrație de forță”

E o demonstrație de forță din partea clubului, care va plăti un salariu consistent. Este un jucător de echipă națională, cu personalitate. Șumudică îl cunoaște foarte bine pe Alibec. 

Acum, va interveni și arta antrenorului de a gestiona un vestiar cu foarte multe valori. Evident, se va naște un progres datorită acestei concurențe. E bine să-i ai pe Alibec, Petrila, Păun, Debeljuh, Omrani. Sunt mulți jucători buni, însă ai puține posturi la dispoziție pentru ei. Iar asta va fi o provocare. 

Eu zic că ar trebui acoperită și zona fundașilor centrali. În trecut, aceasta reprezenta punctul forte al echipei”, a declarat Ilie Dumitrescu la „Digi Sport Special”.

Denis Alibec revine sub comanda lui Marius Șumudică

Internaționalul român va ajunge din nou sub comanda lui Marius Șumudică. Cei doi s-au înțeles perfect la Astra, când giurgiuvenii au câștigat campionatul (2016).

Alibec a mai evoluat în România pentru Farul, Viitorul, Astra și FCSB.

30 de goluriîn 60 de meciuri a reușit Denis Alibec la Astra sub bagheta lui Șumudică

1,1 milioane de euroeste cota lui Alibec, potrivit Transfermarkt

17 meciuria jucat Alibec la Kayserispor, pentru care a reușit să marcheze de 3 ori

Vasile Maftei, despre colaborarea cu Denis Alibec:

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.