Liga 1

Ouzounidis, mesaj către conducere după victoria cu FC Argeș: „Asta nu mai ține de mine”

+13 Foto
CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în prima etapă a sezonului 2021/2022 din Liga 1. Marinos Ouzounidis (52 de ani) cere răbdare și încă două transferuri în Bănie.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 iulie 2021

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în prima etapă a sezonului 2021/2022 din Liga 1. Marinos Ouzounidis (52 de ani) cere răbdare și încă două transferuri în Bănie. 

Marinos Ouzounidis nu a fost încântat de prestația elevilor săi, dar a găsit o serie de explicații. Antrenorul grec a transmis și un mesaj către conducere. 

Marinos Ouzounidis așteaptă întăriri la CSU Craiova

„Am jucat fără răbdare, am încercat să atacăm dintr-o pasă sau două. Nu asta ne dorim. Trebuie să schimbăm părțile, să pasăm. Poate jucătorii au simțit o presiunea mai mare, să începem cu o victorie. Avem calitate. În fine, a fost primul meci. Nu avem idee care e starea jucătorilor, venim după o pregătire lungă.

Avem și ceva probleme de lot. Vrem să punem la treabă jucătorii, dar nu au ritm de competiție. O să avem nevoie de ceva timp.

Am avut și noroc. Din acea fază (n.r. ratarea lui FC Argeș din secunda 10) puteam înțelege că ceva nu e bine astăzi. Ne-au așteptat în jumătatea lor. Ne așteptam la asta, dar noi nu am jucat ce trebuia. Fanii ne îndreaptă spre atac, vor goluri, dar eu le cer răbdare, să folosim întreaga lățime a terenului. 

Koljic a lipsit foarte mult, încă nu are relațiile cu ceilalți jucători. Din punctul meu de vedere mai avem nevoie de 2 jucători, pentru a îmbunătăți echipa. Dar asta nu ține de mine”, a spus Ouzounidis, la Look Sport+.

CS Universitatea Craiova debutează în Conference League

Joi, de la ora 19:00, CS Universitatea Craiova joacă prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League, în deplasare, împotriva albanezilor de la Laci.

„Bineînțeles că va fi greu în Europa. Ați văzut ce a pățit CFR. E dificil. În primul rând trebuie să ne recuperăm. Jucătorii nu sunt atât de proaspeți. Am urmărit adversarul, nu e rău deloc. Le place să iasă la joc, trebuie să fim vigilenți”, a comentat Ouzounidis. 

Cadre din meciul Universitatea Craiova - FC Argeș 1-0

+13 Foto
FOTO: facebook.com/fcargestv

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.