Stranieri

Ionuț Radu, senzațional în poarta lui Inter! Două penalty-uri apărate în Lugano Region Cup

Ionuț Radu a apărat două lovituri de departajare // foto: inter.it

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 July 2021

Ionuț Radu (24 de ani) a avut o prestație excelentă în meciul amical dintre Lugano și Inter, contând pentru Lugano Region Cup, câștigat de echipa sa la loviturile de departajare.

Inter Milano a început perioada de pregătire cu un meci amical contra celor de la Lugano, contând pentru trofeul amical Lugano Region Cup. Ionuț Radu a început meciul ca rezervă, cu Samir Handanovic titular, dar a fost aruncat în luptă în minutul 61, la 2-2.

Pentru elvețieni punctaseră Lovric (minutul 30) și Facchinetti (35), iar pentru campioana Italiei au înscris D'Ambrosio (38) și Satriano (54).

VIDEO. Ionuț Radu, providențial în Lugano - Inter: două penalty-uri salvate

Meciul ar fi putut fi tranșat de gazde, dar Radu a intervenit senzațional în minutul 66, la șutul lui Abubakar de la 11 metri de poartă! Astfel, s-a trecut la loviturile de departajare, unde Radu a fost providențial.

Portarul român a apărat două execuții, astfel Inter s-a impus cu 5-4, după ce Gagliardini a ratat din partea echipei lui Simone Inzaghi.

Radu i-a ghicit pe Guidotti și Covilo, cărora le-a respins șuturile cu două intervenții excelente.

În cazul în care va rămâne la Inter, Ionuț Radu speră să aibă un sezon cu mai multă acțiune decât cel precedent. În 2020/2021, stagiune în care Inter s-a încununat campioană, portarul român a apărat în doar două meciuri, o repriză cu Sampdoria și 90 de minute cu AS Roma, în ultimele etape ale sezonului.

Citește mai multe știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.