Liga 1

Au ascultat de suporteri! Modificare de ultimă oră la Rapid: „Am luat în considerare ce au spus”

Așa arătau inițial echipamentele prezentate de Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 July 2021

Rapid a efectuat o modificare asupra tricourilor de joc pe care le va folosi în acest sezon, semn că părerile suporterilor, exprimate în social media, au fost ascultate.

UPDATE ora 11:30 - Victor Angelescu confirmă GSP

Într-o intervenție la emisiunea „DigiSport Matinal”, Victor Angelescu, patronul Rapidului, a confirmat modificarea sesizată de GSP: „Da, este adevărat. Am luat în considerare ce au spus suporterii, am vorbit cu sponsorul și am schimbat locația lui”. 

Știrea inițială 

În urmă cu o săptămână, Rapid și-a prezentat cele 3 rânduri de echipament pentru sezonul 2021/2022. Giuleștenii au schimbat sponsorul tehnic, au trecut de la Macron la Nike, iar fanii au fost iritați de un detaliu al tricourilor livrate de noua companie colaboratoare.

În partea stângă a tricoului, deasupra siglei clubului, a fost printat logoul unuia dintre sponsori, Tarsin. Efectul vizual creat i-a iritat pe fanii alb-vișinii, care s-au plâns în număr mare pe pagina de Facebook a clubului.

Rapid ascultă de suporteri! Modificare asupra tricourilor de joc

Se pare că rapidiștii au fost receptivi, lucru demonstrat de ultimele fotografii postate de clubul alb-vișiniu. Într-o postare care anunță lotul de jucători pentru acest sezon, tricourile purtate de rapidiști nu mai au logoul sponsorului deasupra siglei clubului, ci pe mâneca dreaptă!

Rapid a efectuat o modificare asupra tricourilor de joc // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Schimbarea a fost aplaudată de fani: „Așa da, fără sponsor deasupra Siglei. Se pare că ne facem auziți”.

VIDEO. Rapid, schimbare sponsor tehnic și echipamente noi pentru sezonul 2021/2022

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.