Liga 1

Nu se opresc! Rapid mai transferă un fotbalist: „Se ocupă Daniel Niculae”

Daniel Niculae (stânga) și Victor Angelescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 July 2021

Victor Angelescu, finanțatorul de la Rapid, dezvăluie că echipa sa ar mai putea aduce un fotbalist.

Este vorba despre un atacant străin, cu care președintele Daniel Niculae poartă negocieri în aceste zile.

Rapid vrea să transfere un atacant! Victor Angelescu face dezvăluirea

„Suntem în negocieri cu un atacant din străinătate, se ocupă Daniel Niculae de acest lucru”, a recunoscut Angelescu la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Postul de atacant central este unul pe care alb-vișiniii aveau nevoie de întăriri. Acolo îl au doar pe Adrian Bălan, dar, la nevoie, Mihai Iosif ar putea apela și la Cătălin Hlistei pentru acea poziție.

Cum ar putea arăta Rapid

Transferurile făcute de Rapid până în acest moment indică faptul că giuleștenii vor juca în 4-2-3-1 în noul sezon, formulă în care au avut cel mai bun randament defensiv.

Până în acest moment, conducerea Rapidului a reușit să aducă 8 nume noi, și anume Alexandru Albu, Claudiu Belu-Iordache Ljuban Crepulja, Nicolae Carnat, Dragoș Grigore, Junior Morais, Cristian Săpunaru și Romario Moise. Dacă o mare parte dintre transferuri s-au adresat întăririi defensivei, venirile lui Albu și Crepulja au avut ca scop aducerea compartimentului median la rigorile Ligii 1.

Având în vedere că cei doi mijlocași care, probabil, vor forma cuplul din centrul terenului în sezonul următor sunt de profil defensiv, este foarte posibil ca Mihai Iosif să dorească să mențină sistemul de joc folosit în finalul sezonului trecut, și anume 4-2-3-1.

Această formație cu 2 închizători i-a conferit echipei o stabilitate defensivă sporită în sezonul trecut de Liga 2, lucru de care are mare nevoie și în prima divizie.

Cum ar putea arăta Rapidul în primul meci al sezonului: Moldovan - Săpunaru, Dandea, Dragoș Grigore, Morais - Crepulja, Albu - Carnat, Rareș Ilie, Hlistei - Bălan

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.