Liga 1

CSA Steaua îi face cu ochiul unui finanțator din Liga 1: „Caută investitori. Se poate găsi un privat ca mine”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, crede că cine va investi la CSA Steaua va da o adevărată lovitură.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 iulie 2021

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, crede că cine va investi la CSA Steaua va da o adevărată lovitură. 

CSA Steaua nu a demarat nicio procedură de a schimba forma de organizare și de a trece din drept public în drept privat, astfel că nu va putea să fie primită în Liga 1 în vara lui 2022, în cazul în care va termina pe unul dintre primele două locuri ale ligii secunde în campionatul următor.

Valeriu Iftime s-ar aventura într-un asemenea proiect. Finanțatorul lui FC Botoșani consideră că brand-ul Steaua este unic în România. 

Valeriu Iftime: „Steaua caută investitor”

„Când e vorba de Steaua, ca brand, nu poți spune că-ți fură banii din buzunar. Nu cred că mai poate ajunge altcineva să creeze un asemenea brand național. Rămâne un brand și cred că se poate găsi un privat ca mine care să intre în afacere și să-l ducă mai departe. Mi-a spus cineva că Steaua caută investitor, dar dacă aude soția de așa ceva, o să-mi găsesc valiza la ușă”, a spus Valeriu Iftime, la Radio Gold FM.

Ferească Dumnezeu să-l am model în fotbal pe domnul Becali sau pe altul. Am, în schimb, prieteni foarte buni alături de care lucrez de zeci de ani. Fac echipă cu trei oameni din anul 1990. Pentru mine contează echipa, grupul. Toți participă real la rezultat.
- Valeriu Iftime

Iftime: „Dacă aș găsi cui să îi dau clubul, m-aș retrage mâine. Am ce să fac cu timpul meu”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.