Liga 1

Hagi, furios după revenirea pe bancă: „Altfel, ne lăsăm de fotbal!”

+33 Foto
UTA și Farul au remizat, scor 0-0, în prima etapă din Liga 1. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, consideră că echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 26.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 July 2021

UTA și Farul au remizat, scor 0-0, în prima etapă din Liga 1. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, consideră că echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 26.

Totul s-a petrecut la o fază fixă executată de Alexi Pitu, când Medimorec a căzut peste Ionuț Larie în careul gazdelor:

Circumstanțe de penalty, numai că arbitrului Marcel Bîrsan i s-a părut prea puțin pentru a indica punctul cu var.

UTA - Farul 0-0 » Gică Hagi: „Vom fi mai puternici”

Așa cum s-a dus meciul, i-am felicitat pe jucători, au făcut un efort fantastic. Am întâlnit un adversar care joacă bine acasă. A doua repriză am început cu 2-3 copii, născuți în 2000, 2003. 

Dacă rămâneam în 11, aveam și noi șansa noastră. Pe final a trebuit să ne apărăm, să ținem de rezultat. Dănuleasa e ok. A avut ghinion săracul. 

În prima repriză am avut un penalty clar la Larie! Dacă nici ăla nu e, ne lăsăm de fotbal. Momentan, nicio echipă nu-i la potențial maxim. Noi vom fi și mai puternici după ce vor reveni fotbaliștii de la Jocurile Olimpice”, a declarat Hagi la Telekom Sport.

+33 Foto
Hagi FOTO: Alexandra Fechete

Momente de panică în UTA - Farul

Gabriel Dănuleasa (18 ani), jucătorul Farului, și Roger (25 de ani), mijlocașul celor de la UTA, s-au ciocnit violent în minutul 77 al partidei de la Arad.

Dănuleasa, fundaș central de meserie, a fost introdus de Gică Hagi pentru ultimul sfert de oră, după eliminarea lui Dussaut. Elanul îl putea costa câteva minute mai târziu.

+37 Foto
FOTO: Alexandra Fechete

În minutul 77 a venit lansat și a respins cu capul o minge, la centrul terenului. Brazilianul Roger a ajuns mai târziu, iar cei doi s-au lovit violent. Dănuleasa s-a prăbușit inert pe gazon.

După 8 minute de întrerupere, jocul a fost reluat. Gabriel Dănuleasa, conștient, a părăsit terenul pe targă, cu gâtul imobilizat și cu o rană vizibilă la nivelul feței. în tot acest timp, fanii prezenți în tribunele arenei „Francisc Neuman” au aplaudat, în semn de încurajare.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.