Liga 1

Rapidiștii au sărbătorit cu fanii prima victorie de la revenirea în Liga 1 » Momente speciale cu Cristi Săpunaru

+34 Foto
Cristi Săpunaru

Articol de Cristi Preda (foto)  —  duminică, 18 iulie 2021

Rapid - Chindia, primul meci al giuleștenilor în Liga 1 după 6 ani, s-a încheiat cu victoria giuleștenilor, 1-0, gol Adrian Bălan. 

La final, rapidiștii au mers la galerie și au sărbătorit primul triumf de la revenirea pe prima scenă. În evidență a ieșit căpitanul Cristi Săpunaru, foarte euforic, care și-a arătat tatuajul cu sigla Rapidului și a sărutat stema giuleștenilor.

>

+34 Foto
FOTO: Vlad Nedelea

Atmosferă senzațională pe Arena Națională

Galeria alb-vișiniilor a făcut spectacol. Fanii nou-promovatei au dat drumul la torțe, fumigene și au început să cânte cum rar se mai întâmplă pe cel mai mare stadion al țării. O atmosferă cu adevărat senzațională!

Partida a început la 21:35, nu la 21:30, așa cum era programat, întrucât în careul Chindiei au zburat minute bune torțe aruncate de suporterii trupei lui Miță Iosif.

+34 Foto
FOTO: Vlad Nedelea

Ionuț Voicu, delegatul Rapidului, a încercat să-i calmeze pe fani. Fără prea mult succes însă. Aceștia s-au oprit doar după ce au terminat arsenalul de materiale pirotehnice.

În cele din urmă, partida s-a reluat fără incidente.

15.000 de faniau asistat la meci

>

Organizare defectuoasă pe Arena Națională?

Un cititor a semnalat redacției GSP că, deși avea bilet la inelul intermediar, tribuna a doua, a fost direcționat către primul inel: „Ne înghesuie pe toți aici, la primul inel de la tribuna a doua. Stewarzii ne-au spus să ne așezăm pe unde putem”.

Revenim după o pauză lungă. Avem emoții. Sunt foarte mulți jucători care nu au evoluat niciodată pe Arena Națională. Nici noi nu am organizat un meci aici. Sperăm ca totul să decurgă foarte bine, atât administrativ, cât și sportiv. Aveam 13.000 de bilete și 2.500 de abonamente, asta cu 3 ore înaintea meciului. Cred că vor fi până în 20.000 de fani
Daniel Niculae, președinte Rapid

+34 Foto
FOTO: Vlad Nedelea

Imagini de la Arena Națională, la Rapid - Chindia

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.