Liga 1

Dinamo - FC Voluntari, cu casa închisă » Dario Bonetti, emoționat: „Am văzut imagini cu mașinile care vin spre București”

+50 Foto
FOTO: Facebook @PeluzaCatalinHildan

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  luni, 19 iulie 2021

Meciul dintre Dinamo și FC Voluntari, din prima etapă a noului sezon de Liga 1, se va disputa cu casa închisă. Stadionul Dinamo are o capacitate de 15.000 de locuri și, conform protocolului sanitar, suporterii au voie să ocupe 50%.

  • Dinamo - FC Voluntari este astăzi, de la ora 20:30, liveTEXT AICI

Dario Bonetti (59 de ani), noul antrenor al „câinilor”, a fost impresionat de reacția fanilor, într-un moment de cumpănă pentru Dinamo. Conform informațiilor publicate de suporterilor din Peluza Cătălin Hîldan, toate biletele pentru meciul cu FC Voluntari au fost vândute. 

>

„Am văzut imagini cu mașinile care vin spre București și cozile care sunt la casele de bilete. E ceva emoționant pentru mine, să văd atâta pasiune. Sunt aici pentru a încerca să dau o mână de ajutor. 

Vreau să vă mulțumesc și să vă rog să fiți alături de acești tineri, care încă nu sunt pregătiți fizic, dar sunt jucători buni. Ei pot forma baza pentru un viitor mai bune. Sunt cu voi din toată inima. Chiar dacă va fi dificil, vom lupta până la capăt!”, a transmis Dario Bonetti. 

+50 Foto
FOTO: Vlad Nedelea

FOTO: Vlad Nedelea

VIDEO Robert Ion, declarații înaintea partidei cu Dinamo: „E un meci special, nu ne interesează situația lor. Le dăm 9 dacă putem”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.