Liga 1

Răzvan Burleanu, acuzație fără precedent la adresa lui Gigi Becali: „N-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții”

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a lansat o acuzație serioasă la adresa lui Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB.

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  luni, 19 iulie 2021

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a lansat o acuzație serioasă la adresa lui Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB. 

Relația dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu este una tensionată. Finanțatorul celor de la FCSB îl acuză pe șeful Federației că nu ține cont de opiniile formațiilor din Liga 1. Derapajele acestuia, inclusiv la adresa arbitrilor, au fost taxate dur săptămâna trecută, în cadrul Comisiei de Disciplină, cu o amendă de 30.000 de lei. Replica lui Burleanu a fost una pe măsură.

VIDEO Răzvan Burleanu, atac la Gigi becali: „E supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere”

>

„Comisiile sunt independente, iar acest lucru cred că l-ați văzut încă din 2014. De aceeași autonomie se bucură tot arbitrajul. Au fost două elemente extrem de importante pentru a întări această fundație de integritate. În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții.

Pe de altă parte, ar trebui să înțelegem că orice sistem presupune norme și reguli care trebuie respectate de toți participanții. Altfel, ar fi haos. Consider că e rolul oricărei federații să facă tot ceea ce poate pentru dezvoltarea regulamentelor cu impact la nivelul întregului ecosistem pe termen lung”, a spus Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă. 

Gigi Becali, bun de plată din cauza jignirilor la adresa arbitrilor

Crizele de nervi pe care Gigi Becali le-a avut la adresa arbitrilor din Liga 1 n-au rămas fără repercusiuni. Finanțatorul vicecampioanei, recidivist, a fost găsit vinovat în două dosare, comisiile găsindu-l bun de plată: 30.000 de lei e suma pe care Gigi Becali o va plăti pentru derapajele sale din spațiul public.

Istvan Kovacs a fost una dintre țintele constante ale lui Gigi Becali: „Kovacs, fiind om, nu putea să facă așa ceva. Dracii i-au spus ce să facă. Păi bă, nebunule, ți-au întunecat mintea? Numai dracii gândesc lucrurile invers! Cum să nu fiu supărat? Numai dracu’ strâmbă mintea la om. FCSB luptă acum cu echipa adversă și cu dracii care strâmbă mintea la arbitri”, afirma Becali în luna aprilie a acestui an.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.