Liga 1

De ce spune Răzvan Burleanu că actuala insolvență de la Dinamo e mai dificilă decât precedenta: „Îmi pare rău pentru angajați”

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a comentat intrarea clubului Dinamo în insolvență.

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  luni, 19 iulie 2021

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a comentat intrarea clubului Dinamo în insolvență.

  • Dinamo - FC Voluntari este astăzi, de la ora 20:30, liveTEXT AICI

Pentru a scăpat de interminabilele datorii, Dinamo a apelat din nou la intrarea în insolvență. Acest proces a mai ajutat clubul în 2014, când patron era Ionuț Negoiță. Lucrurile au decurs chiar mai bine decât în planul de reorganizare. Într-un an și trei luni, „câinii” reveneau la statutul obișnuit. Răzvan Burleanu consideră că situația din acest moment este mai dificilă.

Răzvan Burleanu, despre insolvența de la Dinamo: „Datoriile sunt mai mari acum”

„Îmi pare rău pentru angajații lui Dinamo, că vor trece din nou printr-o procedură de insolvență. Cred că de data asta va fi mai dificil, datoriile sunt mai mari ca data trecută. Legislația națională nu permite niciunui organism să intervină. 

Cu legislația sportivă sunt mai multe posibilități, ar trebui o decizie la nivelul Ligii 1, celelalte cluburi să suporte acest cost, cu salarii prea mari, un fond de solidaritate. Cei care fac propunerea de a interzice participarea echipelor în insolvență în Liga 1 nu cunosc legislația. Dinamo a trecut deja prin insolvență și a rămas la nivelul Ligii 1. Există dificultăți în privința cluburilor aflate în insolvență”, transmis Burleanu, într-o conferință de presă. 

VIDEO Răzvan Burleanu despre situația de la Dinamo: „Va fi o insolvență mai grea ca precedenta”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.