Liga 1

Fotbalistul care l-a uluit pe Dario Bonetti: „Genetic, este jucător de Formula 1”

+50 Foto
Dario Bonetti, antrenor Dinamo // foto: captură YouTube @ Look Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 iulie 2021

Dario Bonetti (59 de ani), antrenorul lui Dinamo, l-a lăudat pe Deian Sorescu (23) la finalul meciului câștigat de echipa sa cu FC Voluntari, scor 3-2.

Căpitanul lui Dinamo, considerat a fi principalul posibil produs de export al clubului, a început noul sezon în cel mai bun mod. Deși a fost utilizat fundaș dreapta, Deian le-a adus victoria „câinilor roșii” cu o prestație ofensivă de clasă, soldată cu 3 goluri.

Dario Bonetti: „Sorescu? Jucător de Formula 1”

La finalul partidei, antrenorul Dario Bonetti l-a lăudat într-un mod aparte pe Sorescu, despre care a spus că este „jucător de Formula 1”. Totuși, italianul nu pare surprins de evoluția lui Deian: „Poate înscrie 2-3 goluri de fiecare dată”.

„Sorescu este un jucător foarte bun, poate face diferența pentru că are mare calitate. Genetic, este jucător de Formula 1, poate juca în mai multe poziții și este foarte important pentru noi. I-am spus înainte de joc că poate înscrie 2-3 goluri de fiecare dată”, a spus Bonetti la Look Sport.

Despre joc, italianul a tras următoarele concluzii:

„Pentru mine, victoria este importantă, dar mai important este jocul nostru. După doar 6 antrenamente, sincer, am așteptat un răspuns pe teren din partea băieților și acesta a venit. Băieții au jucat foarte bine, au înțeles ce au de făcut, totul a fost pozitiv în seara asta. Victoria e pentru fani, acest club supraviețuiește datorită suporterilor.

Ne simțim obligați să ne dăm sufletul pe teren. Voluntari a avut șanse? Și noi, am fi putut da 5-6 goluri în a doua repriză”.

9este nota primită de Sorescu în Gazeta Sporturilor pentru prestația cu FC Voluntari

Clasament Liga 1 după etapa inaugurală: Dinamo, pe podium

VIDEO. Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, după victoria cu Voluntari: „Au jucat cu sufletul, suntem în urmă cu pregătirea”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo - FC Voluntari:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.