Liga 1

Puștii lui Dinamo, sub lupă » Cum s-a descurcat apărarea improvizată de Bonetti și cine este jucătorul care a primit nota 3

+50 Foto
Dinamo - FC Voluntari 3-2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 iulie 2021

Dinamo a început sezonul în cel mai bun mod posibil, obținând toate punctele puse în joc contra celor de la FC Voluntari, scor 3-2.

Cu căpitanul Deian Sorescu în mare formă, noul mandat al lui Dario Bonetti pe banca lui Dinamo a început cu dreptul. Acasă, cu 2.800 de suporteri în tribune, Dinamo a trecut de Voluntari la capătul unui meci care a avut de toate: goluri multe, răsturnări de scor, gol anulat pe final.

Note GSP după Dinamo - FC Voluntari 3-2

Deian Sorescu, jucătorul care s-a ridicat peste toți, a fost răsplătit ca atare în Gazeta Sporturilor de astăzi. Fundașul dreapta, autorul unui hat-trick, a primit nota 9, de departe cea mai mare de pe teren.

La Dinamo, cel mai rău a stat centrul defensivei, unde Giafer și Dudea au primit 4. Singurul care se apropie de Sorescu din tabăra „câinilor roșii” este portarul Mihai Eșanu, notat cu 7.

De cealaltă parte, doi jucători au primit nota 7. Este vorba despre „închizătorul” Rață și de Lorand Fulop, mijlocaș ofensiv. Fulop a marcat primul gol al echipei sale și a pasat decisiv la al doiea, după o fază în care și-a etalat tehnica în careul advers.

Apărarea a scârțâit serios și în echipa lui Liviu Ciobotariu. Portarul Rîmniceanu a primit cea mai mică notă de pe teren, 3, iar nici cei 4 din fața sa nu au stat mult mai bine. În afară de Tamaș, notat cu 5, ceilalți 3 apărători au primit nota 4.

8este nota primită de Dario Bonetti, antrenorul gazdelor. Ciobotariu a încasat doar 5

Clasament Liga 1 după etapa inaugurală: Dinamo, pe podium

VIDEO. Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, după victoria cu Voluntari: „Au jucat cu sufletul, suntem în urmă cu pregătirea”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo - FC Voluntari:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.