Handbal

Florentin Pera a debutat cu victorie la ȚSKA Moscova. Succes cu Kuban Krasnodar

Florentin Pera urmărind primul joc al echipei sale FOTO ȚSKA Moscova

Articol de Marian Ursescu  —  marţi, 20 iulie 2021

Campioana Rusiei a jucat un meci amical înainte de intrarea în cantonament. Chiar dacă are 7 handbaliste la Tokyo, cu naționala Rusiei, ȚSKA a învins cu 16-14

Florentin Pera a stat pentru prima dată pe banca tehnică a campioanei Rusiei, de când a preluat puternicul club moscovit. Marți, ȚSKA Moscova a jucat la Abrau-Diurso, un orășel la Marea Neagră, în apropiere de Krasnodar, cu Kuban. ”S-a inaugurat o sală a sponsorului nostru și am fost invitați. Am plecat la 4 dimineața, din Moscova ca să ajungem să jucăm”, a declarat fostul antrenor al SCM Rm. Vâlcea.

Chiar dacă nu s-a putut baza pe 7 jucătoare importante, toate aflate cu naționala Rusiei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Pera și-a condus echipa spre o primă victorie. ”S-au jucat doar două reprize de câte 20 de minute. Noi abia am început pregătirea, am făcut mai mult fizic”, a declarat Pera. ȚSKA a învins cu 16-14.

Pera dând indicații la un time-out FOTO ȚSKA Moscova

Echipa va rămâne în cantonament la Abrau-Diurso până pe 31 iulie, când e programată întoarcerea la Moscova. În Rusia, campionatul va începe pe 29 august, echipa antrenorului român urmând să debuteze pe teren propriu cu Astrahanocika Astrahan.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN HANDBAL: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.