Liga Campionilor

Lincoln - CFR Cluj se vede la TV! Cine a cumpărat drepturile cu o oră înainte de startul partidei

CFR Cluj joacă de la ora 19:00 în deplasare, în Gibraltar, cu Lincoln Red Imps, în prima manșă din turul 2 preliminar UCL. Look Sport+ a obținut în ultima clipă drepturile TV pentru partida din Gibralar.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 iulie 2021

CFR Cluj joacă de la ora 19:00 în deplasare, în Gibraltar, cu Lincoln Red Imps, în prima manșă din turul 2 preliminar UCL. Look Sport+ și Digi Sport 1 au obținut în ultima clipă drepturile TV pentru partida din Gibralar. 

Look Sport+ a anunțat inițial că va transmite în exclusivitate meciul dintre Lincoln și CFR Cluj, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Afacerea a fost perfectată cu aproximativ o oră înaintea startului partidei. 

Apoi, Digi a comunicat că această partidă va fi disponibilă și pe Digi Sport 1.

Lincoln - CFR Cluj e la TV: Look Sport+ și Digi Sport 1 au cumpărat meciul 

Drepturile de transmitere pentru Lincoln - CFR Cluj au fost în aer până în ziua meciului. Televiziunile din România s-au lovit de o problemă aparte. Cu o zi înaintea partidei, nimeni din Gibraltar nu asigura producția partidei! O firmă locală a cerut 10.000 de euro pentru a produce meciul. 

Lincoln - CFR Cluj, echipe de start

Lincoln: Goldwin - Wiseman, Bernando Lopes, Chipolina, Toscano - Ronan, Yahaya, Rosa - Walker, Kike Gomez - Britto 
Rezerve: Soler - Casciaro, Torilla, Gomez, Kovalonks, Valarino, Carralero, Moore, Sergeant, Ocran, Peacock 
Antrenor: Raul Castillo 

CFR Cluj: Arlaukis - Susic, Bouhenna, Graovac, Latovlevici - J. Rodriguez, Sigurjonsson - V. Costache, C. Deac, A. Păun - Debeljuh 
Rezerve: Bălgrădean, Hindrich - C. Manea, Chipciu, Ciobotariu, Tahiri, Petrila, Hoban, Gussouma, Cestor, Itu 
Antenor: Marius Șumudică

  • Marius Șumudică a schimbat 6 jucători față de precedentul meci, victoria 3-2 cu FCU Craiova, din Liga 1. Au intrat Bouhenna, Rodriguez, Sigurjonsson, Costache, Păun și Debeljuh, în locul lui Ciobotariu, Hoban, Tahiri, Petrila, Omrani și Chipciu

Lincoln - CFR Cluj, deplasare cu probleme pentru campioana României

„Vom juca pe un teren sintetic, nu e un stadion care să ne impresioneze, nu cred că este de nivelul competiției în care suntem angrenați, dar pe noi ne interesează să ne atingem obiectivul și trebuie să rămânem concentrați.

E o deplasare complicată, n-am putut să stăm în Gibraltar, venim la meci direct din Spania. A fost o perioadă foarte scurtă de la partida cu FCU Craiova, nu ne-am antrenat pe sintetic, dar jucătorii noștri au mai jucat pe aceste suprafețe, nu e ceva nou pentru ei.

Totuși, în vremurile noastre, jucătorii prefera iarba naturală și nu terenul sintetic. Eu sunt convins însă că se vor adapta la condițiile de joc”, a declarat Marius Bilașco, oficialul campioanei, în emisiunea „Liga Digi Sport”.

VIDEO Lincoln - CFR » Cu o victorie, ardelenii se vor întâlni cu una dintre Slovan Bratislava sau Young Boys

>

Citește și alte știri despre Lincoln - CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.