Liga Campionilor

Ioan Andone a fost pe stadion la Lincoln - CFR: „Hai să discutăm real ce am văzut”

+5 Foto
FOTO: Twitter Ryan_1882

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 iulie 2021

CFR Cluj a învins-o pe Lincoln Red Imps, scor 2-1, în prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Returul e pe 28 iulie, în Gruia. Ioan Andone (61 de ani) a asistat la meci și a analizat jocul campioanei României. 

  • Totul despre Lincoln - CFR Cluj  
  • Dacă trece de turul 2, CFR Cluj o va înfrunta mai departe pe Slovan Bratislava sau Young Boys. Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe 3/4 august, respectiv 10 august.

Oficialii lui CFR Cluj s-au plâns de condițiile vitrege în care s-a disputat meciul din Gibraltar. Ioan Andone, prezent pe stadion, a confirmat că vântul a influențat cursul jocului. I-a oferit și câteva sfaturi importante lui Marius Șumudică. 

Ioan Andone, prezent la Lincoln - CFR Cluj

„Eram la Marbella şi fac puţin până aici. A fost o plimbare scurtă şi am vrut să văd CFR-ul. Au fost mulţi români la meci. E un vânt care te incomodează mai mult decât terenul. S-a şi văzut diferenţa cum a jucat campioana din Gibraltar în prima repriză. Portarul nu putea degaja mai mult de 40 de metri. 

În repriza a doua, au câştigat cu şansă, dar era normal ca CFR să-şi revină. Cred că şi schimbarea Chipciu-Costache a contat. Trebuie să le dea de gândit, dar e o victorie. Eu cred că va fi alt meci pe iarbă, la Cluj”, a spus Ioan Andone, la Telekom Sport. 

Strategia lui Șumudică, analizată de Ioan Andone

„Să discutăm real ce am văzut. Au încercat să iasă cu pasă lungă de-acolo, strategia asta nu a fost bună. N-au putut să le facă probleme. Mă aşteptam la mai multe de la CFR în prima repriză, într-adevăr. Cred că i-au tratat puţin de sus. 

Dar terenul sintetic, vântul, au avut şi ei doi-trei jucători de calitate, nu a fost o întâmplare. Ştiu să profite de terenul propriu, unul care a fost infernal. E greu să te adaptezi când tu faci un antrenament, două.

Şumudică trebuie să clarifice cu echipa lui. Ei trebuie să ştie ce-şi doreşte antrenorul de la ei, filosofia lui. El şi liderii vestiarului trebuie să aibă aceleaşi idei. Şumudică trebuie să-şi impună ideile sale şi jucătorii să fie de acord cu ele. Să creadă în ele”, a concluzionat Andone.

*Statisticile meciului, via sofascore.ro

Statisticile meciului, via sofascore.ro

VIDEO Marius Șumudică a creat haos la pauza meciului Lincoln - CFR Cluj

>

Citește și alte știri despre Lincoln - CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.