Campionate

Real Madrid s-a impus în fața Barcelonei în meciul legendelor » Ronaldinho, memorabil la 41 de ani: același surâs, același joc fabulos

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 21 iulie 2021

Un meci amical între Real Madrid și Barcelona, jucat de legendele fiecărei echipe, s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru „galactici”. Prima jumătate de oră i-a aparținut numai lui Ronaldinho. Șut de la peste 40 de metri, altă acțiune încheiată cu bară și golul deschiderii scorului, dintr-un penalty executat ca pe vremuri.

Ronaldinho e aproape neschimbat, la 41 de ani. Puțin supraponderal, dar aceeași atingere rafinată a artistului brazilian. Și același zâmbet, chiar dacă Dinho a stat șase luni închis într-o închisoare din Asunción (martie-august 2020), după ce a intrat în Paraguay cu un pașaport fals, fiind suspectat că face parte dintr-o rețea de spălare de bani.

Trei acțiuni în stilul Ronaldinho

Aseară, într-un El Clasico al legendelor disputat la Tel Aviv, Rivaldo a fost căpitanul Barçei, dar Ronaldinho a fost cel mai bun. Primele 30 de minute i-au aparținut numai lui. 

Cum a început meciul, a șutat cu boltă de la 40 de metri, puțin peste poartă. După o frumoasă acțiune individuală, a tras în bară. Și el a deschis scorul, din penalty, executat ca pe vremuri.

Prima repriză s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru Barcelona, însă Real a revenit mai motivată de la vestiare. Pedro Munitis a egalat pentru „galactici”, apoi a dat pasa de gol pentru reușita lui Alfonso. 

Catalanii au revenit în joc grație unui gol marcat de Jovre (assist Rivaldo), iar Ruben de la Red a marcat golul victoriei pentru Real. La meci a fost prezent și Joan Laporta, președintele Barcelonei. 

Echipele de joc:

Barcelona: Angoy (Guzmán, 41 ') - Juan Carlos (Coco, 41 ’), Déhu (Love 41’), Tortolero, Harpoon (Love, 41 ’) (Mendieta, 60’) - Goiko (Okunowo, 73 '), Mendieta (Ronald de Boer, 30'), Deco - Rivaldo, Saviola (Harpoon, 58 '), Ronaldinho (Saviola, 78');

Real Madrid: Codina - Núñez (Alex Pérez, 73 '), Iván Campo, Fernando Sanz, Roberto Carlos (Velasco, 53') - Rivera, Milla (Munitis, 41 '), De la Red - Figo (Roberto Carlos, 73 '), Alfonso (Martín Vázquez, 67'), Amavisca.

Alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.