Liga 1

Revine Nordul! Anunț de impact al ultrașilor de la FCSB: „Ne vrem înapoi echipa, ne-am săturat de procese!”

+17 Foto
Peluza Nord revine la meciurile FCSB-ului. FOTO: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 21 July 2021

Ultrașii din Peluza Nord au anunțat pe pagina oficială de Facebook că revin la meciurile celor de la FCSB. Ei își anunțaseră comeback-ul încă din iarna lui 2020, însă pandemia le-a dat planurile peste cap.

Astfel, echipa lui Dinu Todoran se va baza, în sfârșit, pe o galerie organizată la meciurile din campionat și din Europa, un element ce le-a lipsit din plin roș-albaștrilor în ultimii ani.

Revine Nordul! Anunț de impact al ultrașilor de la FCSB

Ultrașii din Peluza Nord și-au făcut deja apariția la meciul cu FC Botoșani din deplasare, când au afișat un banner prin care își înțepau rivalii de la CSA Steaua: „Un lucru e clar și o să fie în continuare / La Steaua niciodată nu a fost nevoie de promovare”.

Peluza Nord reprezintă o parte consistentă din fanii care veneau la meciurile FCSB înainte de războiul dintre Armată și Gigi Becali, pierdut de patronul FCSB.

Comunicat Peluza Nord: „Ne vrem echipa înapoi, ne-am săturat de procese”

Anii au trecut, neintelegerile au continuat, parerile nu s-au schimbat iar pe zi ce trece pentru fiecare din noi a devenit clar ce ne dorim si unde ne situam! 

Ne vrem inapoi echipa pe care o sustinem neincetat inca din copilarie, vrem un fotbal curat cu peluza plina, vrem pasiune pentru culorile indragite, vrem ca fotbalul sa fie despre jucatori si suporteri nu despre patroni sau judecatori. 

Ne-am saturat de cei care decid cum si pe cine am incurajat ani la rand, de procese, de comunicate, de promisiuni, de certuri in mediul online si de dusmanii din spatele tastaturii! Incepand de joi, nu vom mai trai emotiile meciurilor in fata calculatorului sau al televizorului iar vocea noastra va fi auzita meci de meci din Peluza Nord. 

Va asteptam alaturi de noi, la un drum greu, imbracati in negru, cu esarfe, cu steaguri si cu pasiunea care va caracterizeaza! - Comunicat Peluza Nord

FOTO Imagini de colecție cu ultrașii din Peluza Nord

VIDEO Conferința lui Dinu Todoran înainte confruntării dintre FCSB și Șahtior Karagandy

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.