Liga 1

Gigi Becali a anunțat noua țintă a FCSB-ului » Vrea alt jucător din Liga 1: „Poate îl iau și pe ăla cu chelie”

Gigi Becali speră să mai rezolve un transfer din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 iulie 2021

Gigi Becali a rezolvat astăzi transferul lui Andrei Dumiter și mai vrea să facă o mutare din Liga 1. Latifundiarul a anunțat că negociază cu Sepsi achiziționarea fundașului central slovac Branislav Ninaj (27 de ani). 

  • Becali l-a mai vrut pe Ninaj și la începutul acestei veri, însă patronul roș-albaștrilor nu a ajuns la o înțelegere cu oficialii covăsnenilor. 

Gigi Becali a anunțat noua țintă a FCSB-ului: „Poate mi-l dau și pe Ninaj”

„Cine știe, poate se gândesc (n.a - șefii lui Sepsi) și mi-l dau și pe ăla cu chelie, pe Ninaj. Da, poate mi-l dau și pe Ninaj. Am făcut o ofertă. Când ne-am înțeles cu Dumiter, ne-am înțeles și cu Ninaj. Trebuia să le dau doi copii împrumut. 

Branislav Ninaj ar putea ajunge la FCSB / FOTO: GSP

Am mai vrea să aducem un fundaș central, da. Dacă pot să îl iau pe Ninaj, îl iau. Nu îl vreau pe altul”, a spus Becali, în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”. 

500.000 de euroe cota lui Ninaj, pe transfermarkt

Reacția lui Sepsi nu a întârziat să apară

Răspunsul grupării covăsnene a venit de la Cornel Șfaițer, președintele clubului. "Acolo chiar vă spunem sincer, în compartimentul defensiv, nu ne mai putem despărți de niciun jucător. Acolo căutăm întăriri. Nu, nu-l dăm pe Ninaj. La momentul ăsta, e un jucător important pentru noi. 

Ne-am despărțit de Bouhenna. În compartimentul ofensiv, mai avem soluții, Bărbuț, Ashkovski, Golofca. Ei pot suplini plecarea lui Dumiter", a declarat Șfaițer, la Liga Digisport.

În iunie, Sepsi a cerut 600.000 de euro pentru Ninaj

Becali l-a mai vrut pe Ninaj și la începutul acestei veri, însă patronul roș-albaștrilor nu a ajuns la o înțelegere cu oficialii covăsnenilor. Aceștia au cerut 600.000 de euro în schimbul slovacului, sumă care nu a fost pe placul lui Becali. Gazeta a oferit la acel moment detalii în exclusivitate despre culisele transferului.

CV bogat pentru Branislav Ninaj

Stoperul slovac a ajuns la Sepsi în iarnă, de la Fortuna Sittard, formație din prima ligă olandeză. A jucat 17 partide în tricoul lui Sepsi, iar pentru olandezi a prins 8 meciuri în prima parte a campionatului. Ninaj are în palmares două titluri și o Cupă cu Slovan Bratislava, formație la care a crescut, dar și 3 meciuri în prima reprezentativă, ultimul în noiembrie anul trecut.

A mai strâns 20 de prezențe în selecționata U21, plus alte peste 50 de meciuri în prima ligă olandeză.

VIDEO Conferința lui Dinu Todoran înainte confruntării dintre FCSB și Șahtior Karagandy

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.