Conference League

Cine i-a bătut pe olteni? Laci, doar trei victorii în istoria participărilor în cupele europene! Nu a marcat niciodată mai mult de un gol

+14 Foto
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de GSP.RO  —  joi, 22 iulie 2021

CS Universitatea Craiova a fost învinsă de albanezii de la Laci, scor 0-1, în prima manșă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League.

Laci este o formația albaneză lipsită de glorie, fără vreun titlu în palmares. Prima apariție în preliminariile cupelor europene a avut loc în sezonul 2010/2011. S-a soldat cu o eliminare rușinoasă, 1-8 la general, în fața bielorușilor de la Dnepr Mogilev. 

CSU Craiova, eșec în turul 1 preliminar al Conference League

Din acel moment, Laci a disputat 21 de meciuri în cupele europene. Nu a izbutit niciodată să marcheze mai mult de goluri într-o dispută, deși adversarele au fost modeste, precum Differdange (Luxemburg), Inter Baku (Azerbaijan), Podgorica (Muntenegru) sau Keșla (Azerbaijan). Până astăzi, Laci câștigase doar două partide:

  • 1-0 cu Anorthosis Famagusta, acasă, în turul 1 preliminar al sezonului 2018/2019 din Europa League 
  • 1-0 cu Podgorica, acasă, în turul 1 preliminar al actualei ediții de Conference League

Încă o umilință europeană pentru CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova nu a ajuns niciodată în grupele cupelor europene. Dacă la primele tentative drumul a fost oprit de cluburi importante, precum AC Milan, Leipzig sau AEK Atena, anul trecut oltenii au suferit o umilință. 

Pe fondul pandemiei de coronavirus, UEFA a schimbat sistemul competițional, iar tururile preliminare s-au jucat într-o singură manșă. Craiova a fost învinsă de Lokomotiva Tbilisi, din Georgia, scor 1-2. 

VIDEO Craiova, obligată să își revină rapid: vine derby-ul cu FCSB

>

Citește și alte știri despre CSU Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.