Liga 2

Implicarea politicului în fotbalul românesc » Episod halucinant povestit în direct: „Câștigați și voi, câștigăm și noi”

Cristi Bud

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 iulie 2021

Prezent în emisiunea GSP Live, atacantul Cristi Bud (36 de ani) a vorbit despre un episod de anul trecut când politicianul Vasile Iliuță le-a promis jucătorilor că, dacă va câștiga alegerile, le va achita salariile restante.

Plecat de la Dunărea Călărași după ce nu a acceptat prelungirea contractului cu călărășenii, Cristi Bud a vorbit deschis în emisiunea GSP Live despre un moment când politicul s-a implicat la echipă.

>

Bud a povestit cum actualul președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, le-a promis fotbaliștilor Dunării că, dacă va câștiga alegerile, va rezolva problemele financiare ale clubului.

„Domnul Iliuță a venit în septembrie, înainte de alegeri cu câteva zile. Noi aveam meciul de la Petrolul, pe care l-am și câștigat cu 1-0, și ne-a promis că, dacă o să câștige alegerile, în maximum 2-3 săptămâni o să fim cu banii la zi și nu o să mai fie probleme cu salariile”, a spus Bud la GSP Live.

Nu s-a ținut de promisiune

Bud a dezvăluit că după alegeri Iliuță nu și-a respectat promisiunea, jucătorii neprimind niciun ban. „A zis « Câștigați și voi, câștigăm și noi, toată lumea câștigă». El a câștigat și noi am pierdut, nu s-a ținut de cuvânt”, a spus atacantul.

3goluri în 24 de meciuri a avut Bud pentru Dunărea

Citește alte știri din fotbalul intern:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.