Liga 1

Gol senzațional marcat în FC Argeș - UTA » Nimeni nu s-a așteptat la această soluție!

+19 Foto
Filip Dangubic (26 de ani), croatul din atacul celor de la UTA, a marcat un gol spectaculos, cu călcâiul, în minutul 4 al partidei cu FC Argeș. FOTO: Captură @Telekomsport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 iulie 2021

Filip Dangubic (26 de ani), croatul din atacul celor de la UTA, a marcat un gol spectaculos, cu călcâiul, în minutul 4 al partidei cu FC Argeș. 

Partida de la Pitești, dintre formația locală și UTA, a început într-un ritm alert. S-a jucat cu garda jos, iar golul a venit rapid. Filip Dangubic a înscris cu un procedeu spectaculos. 

Arădenii au recuperat o minge în jumătatea adversă și au declanșat un contraatac supranumeric. Vârful croat a fost scăpat din marcaj, la 10 metri de poartă, și a reluat cu călcâiul. 

+19 Foto
Captură Telekom Sport

Capturi Telekom Sport

Cine e Filip Dangubic, noul atacant al arădenilor

Filip Dangubic este un atacant familiarizat cu fotbalul românesc. În sezonul 2019/2020 a evoluat la Chindia Târgoviște, remarcându-se cu reușita din remiza cu FCSB, scor 1-1, pe 22 februarie 2020. 

Stagiunea trecută a îmbrăcat tricoul lui NK Celje, în Slovenia. A fost golgeterul formației, cu 10 goluri. Prestațiile bune i-au crescut și cota de piață, până la un record de 700.000 euro.

Filip Dangubic, în momentul prezentării la UTA

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.