Jocurile Olimpice

Vis spulberat pentru Marian Drăgulescu » Gimnastul a ratat calificarea în finală la sărituri

Marian Drăgulescu / Sursă foto: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 iulie 2021

Marian Drăgulescu (40 de ani) și-a început în această dimineață aventura de la Jocurile Olimpice, el participând în calificările de la sărituri. Din păcate, românul a ratat calificarea în finală la sărituri. 

UPDATE 10:00: Marian Drăgulescu a ratat calificarea în finală

În urma rezultatelor sportivilor din a doua subdiviziune, Marian Drăgulescu a căzut de pe locul cinci pe locul 9. Astfel, românul ratează prezența în finală.

Știrea inițială: 

Gimnastul a obținut nota 13.466 la prima săritură și 14.533 la cea de-a două încercare, media fiind 13.999. Vor mai avea loc alte două rotații în concursul de calificări, primii opt gimnaști urmând să se califice în finala probei de sărituri. N-au lipsit emoțiile în această dimineață: Drăgulescu a căzut la prima săritură. 

Marian Drăgulescu se află pe locul 5 după prima subdiviziune, iar șansele de calificare sunt destul de mici.

„Am fost foarte aproape să reușesc prima săritură în picioare! Nu îmi pare rău că am mai încercat încă o dată, sunt doar recunoscător. 

De aici, de la Tokyo, vă îmbrățișăm eu și antrenorul meu Stefan Gal ( Ciobi ) și mulțumim tuturor pentru suport și pentru gândurile frumoase. 

P.S.: îi vom urmări mai departe pe colegii noștri și le vom ține pumnii strânși”, a scris Marian Drăgulescu, pe contul său de Facebook. 

Marian Drăgulescu, la ultima aventură la Jocurile Olimpice

Gimnastul se află la ultima sa aventură la JO, la sărituri, aparatul preferat.

Alături de spadasina Ana Maria Popescu, Marian Drăgulescu, 40 de ani, e veteranul Olimpiadelor din delegația României la Tokyo, ambii fiind la a cincea ediție a Jocurilor.

Un argint la sol și două bronzuri, cu echipa și la sărituri, toate la Atena 2004, sunt medaliile lui Marian Drăgulescu la Jocurile Olimpice.

VIDEO Marian Drăgulescu - O viață în 14 imagini

>

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.