Liga 1

Cicâldău, prezentat oficial la Galatasaray » Salariu de 10 ori mai mare decât la Craiova

Alexandru Cicâldău este fotbalistul lui Galatasaray! Mijlocașul de 24 de ani a semnat astăzi contractul cu turcii.

Articol de Alexandru Barbu  —  Saturday, 24 July 2021

Alexandru Cicâldău este fotbalistul lui Galatasaray! Mijlocașul de 24 de ani a semnat astăzi contractul cu turcii.

UPDATE 21:15 » Alex Cicâldău va câștiga de 10 ori mai mult decât la Universitatea Craiova!

Victor Becali, consilierul firmei de impresariat care a intermediat mutarea lui Cicâldău la Galatasaray, a declarat pentru GSP.ro că mijlocașul avea un salariu de 10.000€ lunar în Bănie. Astfel, Cic face un salt enorm și din punct de vedere financiar.

Au venit oamenii la București, au discutat cu Rotaru și s-au pus de acord. 6,5 milioane de euro este suma de transfer, jucătorul avea 10.000€ pe lună la Craiova. Cât va lua acum? Undeva la 1 milion, poate puțin peste. Nu pot să vă spun exact cât. Important e ca jucătorul să fie mulțumit, noi doar ne facem meseria
Victor Becali pentru GSP.ro

UPDATE 21:00 » Alexandru Cicâldău, prezentat oficial la Galatasaray

Galatasaray a anunțat transferul lui Alexandru Cicâldău. Universitatea Craiova încasează 6,5 milioane de euro în schimbul internaționalului român.

Cicâldău a semnat un contract valabil pe 5 sezoane și jumătate, iar salariul său este de 1,1 milioane de euro pe an.

Știrea inițială: Alexandru Cicâldău a plecat de la Craiova

CS Universitatea Craiova este extrem de aproape să dea o adevărată lovitură pe piața transferurilor. Cicâldău a plecat în urmă cu câteva ore spre Turcia și pare doar o chestiune de ore până când își va pune semnătura pe contractul pregătit de turci.

Ioan Becali, despre transferul lui Cicâldău: „Jucătorul trebuie să treacă vizita medicală”

„Firma Becali nu se laudă înainte de a face ceva! Încă nu e realizat, jucătorul trebuie să treacă vizita medicală, după care va intra în pâine. E un jucător pe care îl cunoșteau, firma Becali l-a propus la momentul potrivit. 

Ei erau în discuții cu alți jucători, am realizat că poate și el să concureze pentru acest post și a fost ales. Orice jucător care ajunge la 24 de ani are nevoie să iasă într-un altfel de fotbal, Galatasaray rămâne Galatasaray”, a spus Ioan Becali. 

Alex Cicâldău a fost unul dintre jucătorii importanți de la CS Universitatea Craiova, foto: Imago

Ioan Becali: „Transferul lui Cicâldău s-a făcut în câteva ore”

„Au dat atâtea milioane pe el și are un salariu bun, înseamnă că e pregătit. Se va integra, vorbește limba engleză, Galatasaray are câte un traducător pentru fiecare jucător. Transferul s-a făcut în câteva ore”, a declarat Ioan Becali pe aeroport, conform digisport.ro

Transferul lui Cicâldău la Galatasaray, dat ca sigur

Galatasaray a confirmat negocierile pe contul oficial de Twitter: „Au fost începute negocierile oficiale cu Universitatea Craiova din România cu privire la transferul lui Alexandru Cicâldău”.

Giovanni Becali spunea vineri că discuțiile s-au încheiat și că Cicâldău va pleca în scurt timp de la Craiova: „E 100% la Galatasaray! Contract pe 5 ani”,

Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - Universitatea Craiova

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.