Conference League

Veste importantă pentru FCSB înaintea returului cu Karagandy » Meciul a fost mutat pe teren neutru

Șahtior Karagandy-FCSB se va disputa în Armenia, la Erevan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 iulie 2021

Returul meciului dintre Șahtior Karagandy și FCSB nu se va mai disputa în Kazahstan, ci pe un teren neutru, la Erevan, capitala Armeniei.

Din cauza introducerii Kazahstanului pe lista roșie, ca urmare a creșterii numărului de infectări cu COVID-19 din această țară, returul dintre Șahtior Karagandy și FCSB se va disputa pe teren neutru, în Armenia, la Erevan.

Roș-albaștrii au anunțat pe facebook meciul din returul turului 2 preliminar al Conference League cu Karagandy se va disputa în Armenia, la Erevan. Astfel, FCSB scapă de o deplasare lungă, de aproximativ 6 ore de zbor cu avionul.

Această decizie a fost luată odată cu introducerea Kazahstanului pe lista roșie, ca urmare a creșterii numărului de infectări cu COVID-19 din această țară.

Ultima vizită a românilor pe arena din capiala Armeniei nu s-a terminat bine pentru noi. Echipa națională a pierdut cu 3-2 la finalul lunii martie, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Meciul va începe la ora 16:00 (ora României), pe stadionul ”Vazgen Sargsyan”, din Erevan.

Andrei Dumiter, prezentat oficial la FCSB:

Andrei Dumiter a semnat cu FCSB un contract pe 2 sezoane cu opțiune de prelungire pe încă 3. Acesta va avea un salariu de 9.000 de euro pe lună.

„Transferul la FCSB este un pas important în cariera mea și o oportunitate foarte bună de a demonstra că sunt un jucător care își dorește performanță. Știu unde am venit, mi-am dorit mereu să joc la un club atât de important și nu am de gând să mă mulțumesc doar cu atât”, a declarat fostul jucător al lui Sepsi pentru site-ul oficial al roș-albaștrilor. 

Dumiter va evolua cu numărul 28 la FCSB.

Video. Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - CSU Craiova:

>

Citește alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.