Jocurile Olimpice

Mihaela Buzărnescu, victorie în primul meci de la Jocurile Olimpice după ce a fost condusă de Riske

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul 2 al turneului de la Tokyo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 iulie 2021

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul doi al Jocurilor Olimpice de la Tokyo după ce a învins-o în trei seturi (6-7, 7-5, 6-4) pe americanca Alison Riske.

Buzărnescu s-a calificat în turul 2 al turneului olimpic după ce a trecut de Alison Riske, într-un meci ce a durat aproape 3 ore.

Primul set dintre Mihaela Buzărnescu a început bine pentru sportiva din România. ”Micki” a reușit primul break al setului și s-a distanțat la 3-1, însă imediat după, adversara sa, americanca Alison Riske a revenit și a reușit rebreak-ul pentru a egala la trei.

Mihaela Buzărnescu s-a calificat după ce a fost condusă

În cele din urmă, partida a fost una în care niciuna dintre jucătoare nu a reușit să se distanțeze astfel că primul set a ajuns la tiebreak. Acolo însă, Buzărnescu a pierdut complet controlul iar toate loviturile lui Riske au părut să intre la perfecție. Drept urmare, americanca s-a impus clar, 7-0 și nu i-a oferit nicio șansă româncei.

Setul al doilea a început mult mai bine pentru Micki, ea reușind un break chiar în primul game. Cu toate acestea, la fel ca în prima parte, avantajul a dispărut rapid iar americanca a revenit în joc, făcând rebreak-ul. 

Setul a continuat echilibrat însă spre final Mihaela a reușit să obțină break-ul chiar în momentul decisiv și a reușit astfel să readucă egalitatea la seturi pentru a forța decisivul.

Cine e următoarea adversară a Mihaelei Buzărnescu

Setul decisiv a început perfect pentru Buzărnescu. Micki a reușit să înceapă din nou cu break și și-a consolidat apoi avantajul printr-un serviciu excelent prin care a făcut 2-0. Micki și-a menținut avantajul pentru restul setului și și-a asigurat astfel calificarea în turul doi de la Tokyo după o revenire impresionantă în fața lui Riske.

Pentru Buzărnescu urmează meciul din turul 3 cu Marketa Vondrousova, locul 41 WTA.

Citește alte știri despre Jocurile Olimpice:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.