Jocurile Olimpice

Se plictiseau la Tokyo și au ajuns virale! Gimnastele Roxana Popa și Marina Gonzalez, dans incendiar

Roxana Popa (stânga) și Marina Gonzalez (dreapta)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 iulie 2021

Marina Gonzalez (18 ani) și Roxana Popa (24), două gimnaste ale Spaniei, au dat lovitura pe TikTok.

Cele două sportive s-au filmat în apartamentul lor din Satul Olimpic chiar înaintea startului Jocurilor Olimpice. Dansul acestora a avut priză pe rețelele de socializare și a strâns aproape 2 milioane de vizualizări în câteva zile.

Roxana Popa s-a născut în 1997 la Constanța, unde a făcut și primii pași în gimnastică. În 2003, părinții ei și-au dorit o viață mai bună și s-au mutat în Spania. 

În 2008 a concurat la Naționalele Spaniei și s-a impus în toate finalele, dar nu a urcat pe podium pentru că nu avea cetățenia spaniolă, aspect care s-a rezolvat după câțiva ani. Talentul său era imens și totul o recomanda pentru succes, ea fiind numită la un moment dat „Nadia Comăneci a Spaniei”.

Desfășurarea Jocurilor Olimpice, în pericol din cauza uraganului care va lovi Tokyo

În plină desfășurare, Jocurile Olimpice pot fi afectate de uraganul Nepartak, așteptat să lovească Tokyo la începutul săptămânii viitoare.

Taifunul Nepartak, ale cărui rafale pot atinge 90 km pe oră, se afla momentan la aproximativ 1.800 km sud de Tokyo, el fiind aşteptat să ajungă în capitală până marţi.

Una dintre principalele competiții care pot fi afectate este canotajul.

În acest sens, potrivit AFP, întrecerile de la canotaj ce urmau să aibă loc luni au fost reprogramate ca măsură de precauție.

„Este destul de devreme de știut traseul și intensitatea acestui fenomen meteorologic, dar există indicii timpurii că taifunul ar putea amenința Tokyo mai târziu luni sau marți, ora locală”, a spus meteorologul Jake Sojda, potrivit AccuWeather.

Ana Maria Popescu a câștigat medalia de argint! Marian Ursescu vine cu detalii de la fața locului

>

Citește mai multe știri de la Jocurile Olimpice:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.