Jocurile Olimpice

Novak Djokovic, surprins imediat după victoria din primul tur de la Tokyo » Ce i-a cerut adversarul

FOTO: Captură @Eurosport 2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 iulie 2021

Novak Djokovic (1 ATP) nu a avut emoții în primul tur de la Jocurile Olimpice, în fața bolivianului Hugo Dellien (139 ATP), pe care l-a învins cu 6-2, 6-2. După meci, adversarul a avut o rugăminte inedită. 

  • În turul secund, Djokovic are un adversar mai periculos, pe neamțul Jan-Lennard Struff (48 ATP).

Cursa lui Novak Djokovic spre primul aur olimpic a început împotriva lui Hugo Dellien. Sârbul nu s-a întrebuințat foarte tare. A stat doar o oră și 3 minute pe teren. Sportivul din Bolivia s-a evidențiat mai mult după meci.

Dallien, cerință bizară pentru Djokovic, după meciul de la Jocurile Olimpice

În momentul obișnuitului salut de peste fileu, jucătorul din Bolivia i-a cerut lui Djokovic tricoul de joc, un moment întâlnit pe terenurile de fotbal, în vremurile de dinaintea pandemiei Covid-19. Nole a zâmbit și i-a transmis că i-l va oferi la vestiare.

Djokovic, deranjat de căldura de la Tokyo

Căldura de la Tokyo i-a încurcat pe pe jucători. Rusul Daniil Medvedev a fost cel mai vocal, iar Djokovic i-a susținut cauza. 

„E foarte greu. Din ce am vorbit și cu ceilalți jucători, azi a fost cea mai călduroasă zi. Din cauza faptului că este foarte cald și umiditatea este ridicată, căldura rămâne în teren. În alte zile a mai bătut vântul, te mai ajuta să te răcorești, dar astăzi a fost o provocare. Mă bucur că am trecut de acest prim hop”, a spus Djokovic, potrivit Eurosport

Citește și alte știri de la Jocurile Olimpice: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.