Liga 1

„Ce a fost în mintea lui?! A uitat că e în careu?” » Penalty incredbil făcut de Deac

În minutul 68 al meciului Academica Clinceni - CFR Cluj, Ciprian Deac (35 de ani), mijlocașul campioanei, a făcut un penalty stupid. Până la final, Deac și-a reparat eroarea.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 iulie 2021

În minutul 68 al meciului Academica Clinceni - CFR Cluj 1-2, Ciprian Deac (35 de ani), mijlocașul campioanei, a făcut un penalty stupid. Până la final, Deac s-a revanșat.

Academica Clinceni - CFR Cluj. Ciprian Deac, înger și demon

La 1-0 pentru „feroviari”, Deac i-a băgat pe ilfoveni în meci după o fază fixă. Veteranul de la mijlocul CFR-ului l-a dărâmat în careu pe Nichita Patriche, fără să aibă vreo legătură cu mingea. „Centralul” Lucian Rusandu a indicat punctul cu var.

Momentul în care Deac îl faultează pe Patriche

Din penalty, Juan Bautista Cascini a restabilit egalitatea.

Invitat la „Fotbal Club”, în studioul Digi Sport, fostul internațional Bogdan Stelea a rămas uimit de penalty-ul provocat de mijlocaș: „Ce a fost în mintea lui?! Nu reușesc să înțeleg de ce a făcut acest gest. N-a urmărit deloc mingea”, „N-am înțeles ce a vrut să facă acolo. O fi vrut să facă un fault de joc și a uitat că e în careu? N-are voie să facă așa ceva! Se uită la adversar, îl ochește și apoi intră în el. E un blackout!”, a adăugat și fostul mare arbitru Ion Crăciunescu.

Deac a contribuit însă la golul 2 marcat de CFR, oferindu-i o centrare excelentă în minutul 87 lui Iasmin Latovlevici.

Ciprian Deac a comis-o și în Gibraltar

Este a doua partidă la rând în care Deac greșește decisiv. La mijlocul săptămânii, în Gibraltar, „decarul” campioanei, poziționat eronat, l-a scos din ofsaid pe Marco Rosa, marcatorul golului de 1-0 - detalii, AICI!

După pauză, CFR și-a revenit și a câștigat cu 2-1 meciul contra celor de la Lincoln - prima manșă a turului doi preliminar din Liga Campionilor.

Prima criză a lui Marius Șumudică în vestiarul lui CFR Cluj:

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.