Liga 1

Au fost Hagi și Popescu implicați în transferul lui Cicâldău la Galatasaray? » Ce spune Ioan Ovidiu Sabău despre transferul mijlocașului român: „Pe cine să întrebe, dacă nu pe ei?”

Gică Hagi, Gheorghe Popescu și Fatih Terim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 iulie 2021

Alexandru Cicâldău este fotbalistul lui Galatasaray! Mijlocașul de 24 de ani a semnat un contract pe 5 sezoane cu turcii. Despre transferul internaționalului român a vorbit și Ioan Ovidiu Sabău, fostul mijlocaș al Naționalei României.

Fostul internațional este convins că Gică Hagi și Gică Popescu s-au implicat în acest transfer, fiind bine cunoscută relația pe care cei doi o au cu Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray.

„Au fost momente în care a arătat foarte bine Cicâldău. Eu cred că la asta s-a gândit Galatasaray când l-a luat. De partea cealaltă, Giovanni Becali l-a dus acolo pentru că ştie că nu se va face de râs cu el. Cum să nu-i convingăGiovanni Becali pe turci? El ţine foarte mult să nu se facă de râs. Eu cred că Giovanni l-a dus acolo cu gândul că va juca. 

Vrea să mai ducă şi alţi fotbalişti români la Galatasaray. E mai uşor să joci cu jucători de un anumit nivel, de nivel ridicat. A contat însă şi relaţia lui Terim cu Gică Hagi, cu Gică Popescu. 

Sigur i-a întrebat: »Cum e Cicâldău, că suntem interesaţi să îl luăm«. Şi pe cine puteau să întrebe, dacă nu pe Hagi şi Popescu?”, a spus Sabău, pentru Look Sport.

Cicâldău la Galatasaray, o afacere excelentă și pentru Farul!

Când a fost transferat de olteni de la Farul (echipa se numea atunci Viitorul), în 2018, dobrogenii au păstrat și un procent de 30% dintr-un viitor transfer. 

Așadar, clubul patronat de Gică Hagi trebuie să încaseze acum 1,95 milioane de euro! O afacere excelentă pentru Farul, care a primit deja în schimbul jucătorului 1 milion de euro în vara lui 2018.

Antrenorul Dragoș Bon, înainte de FCSB - Universitatea Craiova

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.