Liga 1

Dinu Todoran, după schimbarea efectuată la pauza meciului cu CSU Craiova: „A văzut și el cum e la Steaua”

+36 Foto
FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1. Dinu Todoran, antrenorul vicecampioanei, e încântat de prezența fanilor pe Arena Națională.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 July 2021

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1. Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, e încântat de prezența fanilor pe Arena Națională.

Dinu Todoran și-a lăudat elevii după cel mai bun meci al sezonului. Antrenorul vicecampioanei îl așteaptă și pe fundașul central Paulo Vinicius și a explicat înlocuirea atacantul Andrei Dumiter (22 de ani), după doar 45 de minute. 

Dinu Todoran, concluzii după FCSB - Universitatea Craiova: 

„E o plăcere pentru mine să văd cum se pregătesc jucătorii. Eu îi ajut tactic. Pe faza de atac e ușor. Cum am pregătit jocul rămâne între noi. 

I-am zis lui Moruțan să dea la poartă, lovește mingea extraordinar. Mă bucur că a marcat un gol senzațional, mă bucur și pentru suporteri. La fiecare meci din acest sezon au venit alături de noi, s-au bucurat și e un lucru pozitiv. 

Am soluții, sunt bucuros. A intrat Florinel, va fi mai bine, revine și Olaru. Rămâne de văzut dacă vine și Vinicius. Dacă domnul Becali îl va aduce, e bine venit, ca orice jucător de valoare. 

E senzațional să ai acești suporteri! Peluza Nord e cea mai tare galerie! Dumiter, pentru primul meci, a fost ok. A văzut și el ce se întâmplă la Steaua, n-a mai jucat cu atât de mulți suporteri în tribune. Așteptăm pe viitor să marcheze. 

E un mare avantaj că vom juca în Armenia cu Șahtior, în Kazahstan am fi jucat pe sintetic”, a declarat Todoran la Telekom Sport.

10.123 de spectatoriau fost prezenți pe Arena Națională

Cele mai tari imagini din partida FCSB - CS Universitatea Craiova:

+36 Foto
Darius Olaru și Iulian Cristea

VIDEO Peluza Nord, din nou alături de FCSB:

>

Clasamentul actualizat din Liga 1

Citește mai multe știri despre întâlnirea FCSB - Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.