Liga 1

Gigi Becali pregătește un nou transfer din Liga 1! A dezvăluit numele atacantului: „E înalt, arată bine. De asta l-am luat și pe Man, că era frumos”

+36 Foto
Gigi Becali (63 de ani) este aproape să bifeze un nou transfer la FCSB. David Miculescu (20 de ani), de la UTA, este noua țintă a finanțatorului vicecampioanei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 iulie 2021

Gigi Becali (63 de ani) este aproape să bifeze un nou transfer la FCSB. David Miculescu (20 de ani), de la UTA, este noua țintă a finanțatorului vicecampioanei. 

Gigi Becali a demarat negocierile pentru transferul lui David Miculescu, un fotbalist ofensiv cu un fizic impresionant. Măsoară 1,91 metri, dar are o deplasare excelentă pentru această înălțime. Finanțatorul celor de la FCSB este sigur că va oficializa mutarea în această vară. 

Gigi Becali îl aduce pe David Miculescu la FCSB

„Văd că l-ați ghicit bine. Câteodată, că așa e omul, vezi un jucător că e și frumos. E înalt, arată bine. De asta l-am luat și pe Man, că era frumos, băiat drăguț, înalt, plăcut. Și pe Nedelcu tot la fel, dar la el nu s-a legat. Și Adrian Petre, la fel, dar câteodată nu merge.

Ăsta, David, așa îi zic eu, este foarte frumos, înalt, slăbuț, are o alură de fotbalist. Aleargă foarte frumos. Mai de acum 6 luni, chiar un an, am vrut să îl iau. Acum am acționat. Cred că sunt șanse să îl iau. El mai are încă un an și jumătate contract. Dacă nu îl dau, o să piardă banii. Ar veni gratis după asta”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

David Miculescu, în duel cu Steliano Filip

David Miculescu, favoritul lui Mihai Stoica

„Miculescu, născut în 2001, este unul dintre liderii generației sale, alături de Cristi Dumitru. Este un jucător interesant, cu un fizic interesant, gen Milinkovic-Savic. A avut probleme mari în Liga 1, dar acum joacă mai bine. Dacă am vrea să-l luăm, UTA ar cere 1 milion de euro”, a spus MM Stoica.

2 goluria înscris David Miculescu în Liga 1. Ambele reușite au venit în play-out-ul trecut

VIDEO Florin Tănase poate să plece de la FCSB! Suma pe care o cere Gigi Becali

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.