Liga 1

Universitatea Craiova, în genunchi, fizic și psihic! Dezastru după 1-4 cu FCSB: probleme mari înainte de Conference League

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 26 iulie 2021

Eșecul la scor suferit în fața FCSB-ului, 1-4, i-a pus pe cei de la CS Universitatea Craiova pe butuci înaintea returului cu Laci. Ivan nu poate merge, Baiaram se plânge de gleznă, Câmpanu de claviculă. Iar moralul e la pământ, după cum recunoaște „interimarul” Dragoș Bon.

La Craiova e ca după război. Despărțirile de Cicâldău și de Ouzoundis au avut drept efect imediat un 1-4 cu FCSB, pe Arena Națională. O înfrângere dură, ce a adus cu sine alte probleme. Cele mai dure, înaintea returului de joi, cu KS Laci (0-1 în prima manșă), sunt accidentările intervenite. 

Andrei Ivan a suferit o ruptură musculară și a fost înlocuit în minutul 17. Potrivit informațiilor Gazetei, nu poate merge și azi ar urma să fie supus unui RMN, pentru a se determina gravitatea leziunii. Din anturajul său a răzbătut informația că „e rău de tot" și că speră să stea „doar două luni". 

Ștefan Baiaram e și el „în piuneze". Avea probleme dinaintea meciului cu FCSB, staff-ul medical a făcut toate eforturile ca să-l recupereze, dar n-a fost de ajuns. Introdus în minutul 28, în locul lui Câmpanu, el a rezistat până la final, însă azi s-ar fi plâns că glezna îl doare „mai rău decât înainte". 

Câmpanu, la rându-i, acuză probleme la claviculă. În afara accidentărilor, juveții se confruntă și cu probleme de moral. 

Afirmațiile "interimarului" Dragoș Bon, de la finalul derby-ului cu FCSB, indică o echipă afectată psihic: „Nu sunt mulțumit de cum au arătat băieții din punct de vedere mental. Am încercat să îi trezesc la pauză, dar nu am reușit în totalitate".

N-a funcționat nimic. Ne-au dominat, au fost mai buni și au meritat victoria. Din păcate, n-am fost noi în seara asta.
- Dan Nistor, mijlocaș U Craiova, la finalul meciului cu FCSB

4 accidentațiau oltenii în acest moment: Ivan, Baiaram, Câmpanu, toți jucători ofensivi, și Papp

Cosmin Olăroiu, declarații după partida dintre FCSB și CSU Craiova: „Fotbalul ar trebui să revină la ce a fost odată”

>

Citește mai multe știri despre FCSB - CSU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.