Liga 1

Mihai Rotaru trece la treabă după eșecul cu FCSB » Vrea să aducă un internațional din Liga 1: „Nu s-ar păcăli cu noi”

+36 Foto
Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, vrea să îl aducă pe mijlocașul Andrei Ciobanu (23 de ani), de la Farul.

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 26 iulie 2021

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, vrea să îl aducă pe mijlocașul Andrei Ciobanu (23 de ani), de la Farul. 

Eșecul usturător de pe Arena Națională, 1-4 cu FCSB, l-a făcut pe Mihai Rotaru să reacționeze. Cu vistieria plină, după vânzarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray, finanțatorul oltenilor pregătește două mutări importante. Primul pe listă este Andrei Ciobanu, mijlocașul Farului. Gică Hagi ar solicita un milion de euro în schimbul internaționalului român. 

CS Universitatea Craiova îl vrea pe Andrei Ciobanu 

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a confirmat interesul pentru Andrei Ciobanu, într-o intervenție la Pro X:  „E un jucător interesant. Hagi nu s-ar păcăli cu noi, știe asta. Dar vedem. Contează ce va spune noul antrenor".

Andrei Ciobanu se află în acest moment la Tokyo, cu reprezentativă U23 a României. „Decarul” lotului a fost titular în ambele partide, victoria 1-0 cu Honduras și eșecul 0-4 în fața Coreei de Sud. 

Ciobanu ar fi al treilea fotbalist cumpărat de CS Universitatea Craiova de la Viitorul, după Alexandru Băluță și Alexandru Cicâldău. Clubul oltean a obținut un profit important în ambele cazuri. 

1.500.000 de euroeste cota lui Andrei Ciobanu, conform transfermarkt

VIDEO Florin Tănase, după FCSB - CS Universitatea Craiova 4-1: „Nu mă așteptam să avem 3-0 la pauză, dar mă așteptam să câștigăm”

>

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.