Campionate

Abandon

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Barça pare ieşită din lupta pentru titlu. La primul gol luat, mingea n-a trecut linia porţii.

FC Barcelona nu-şi mai face iluzii. După alt pas fals, 2-2 la Huelva, doar Eto’o pare să mai creadă în titlu. Camerunezul a înscris de două ori, la începutul fiecărei reprize, dar ceilalţi nu l-au acompaniat şi au întărit ideea că au părăsit cursa de urmărire a Rea­lu­lui. O luptă marcată în ultima parte de prea multe rateuri: numai 6 puncte au adunat catalanii în ulti­me­le 7 etape, dintr-o victorie şi trei re­mize . Cifră la fel de sugestivă, în ac­tualul sezon ei nu a cîştigat “afa­ră” decît de 4 ori.


Cu Recreativo, Barça şi-a pus pie­­dică singură, Valdes greşind grav la golul secund, cînd Ruben a tri­­mis cu capul în plasă aproape de pe linia de fund. A fost însă şi de­fa­vo­­rizată de arbitri. Clos Gomez a va­­­lidat prima reuşită a gazdelor deşi mingea nu a trecut linia por­ţii.Ima­ginile TV au confir­mat e­roa­rea “centralului” şi a asis­ten­tului.

Există şi un lucru pozitiv pe­tre­cut sîmbătă Barcelonei: revenirea lui Messi. Recuperat după 6 săp­tă­mîni de pauză, cauzată de o rup­tu­ră musculară, atacantul argen­ti­ni­an a intrat în minutul 64. N-a ex­ce­lat, dar a arătat că se poate conta pe el la “dubla” cu Manchester. În Ligă, singurul obiectiv al Barçei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.