Jocurile Olimpice

Marian Aioani, mesaj pentru contestatarii naționalei olimpice: „Nu trebuie să mulțumim pe toată lumea”+ Căpitanul Noii Zeelande s-a accidentat

Marian Aioani (21 de ani), portarul reprezentativei olimpice a României, s-ar mulțumi și cu o victorie chinuită în disputa decisivă cu Noua Zeelandă.

Articol de Justin Gafiuc  —  luni, 26 iulie 2021

Marian Aioani (21 de ani), portarul reprezentativei olimpice a României, s-ar mulțumi și cu o victorie chinuită în disputa decisivă cu Noua Zeelandă. 

  • Miercuri, de la 11:30, România înfruntă Noua Zeelandă. De la aceeași oră, Coreea de Sud dă piept cu Honduras
  • România are nevoie neapărată de victorie pentru a se califica în sferturile de finală.

Într-un interviu exclusiv de la Sapporo, locul unde naționala lui Mirel Rădoi va juca meciul decisiv al grupei A, acordat de Marian Aioani lui Justin Gafiuc, corespondent al Gazetei Sporturilor la Jocurile Olimpice, portarul a transmis un mesaj contestatarilor: nu contează modul în care este obținută calificarea în sferturi, importantă e doar atingerea obiectivului.

VIDEO Marian Aioani: „Nu trebuie să mulțumim pe toată lumea”

>

„Din păcate pentru noi a fost o seară tristă. Am adormit foarte târziu. Primul gând după meci a fost să îmi refac puterile. Urmează o finală, cu Noua Zeelandă. Vom face tot ce depinde de noi ca să mergem mai departe. A fost complicat pentru că a fost acea eliminare. Acolo s-a făcut diferența. E normal ca apoi să te domine. Ținând cont că e colegul meu de cameră (n.r. Ion Gheorghe), am discutat. A fost foarte supărat. Noi, colegii, suntem alături de el.

Poate, într-o oarecare măsură, contează și pregătirea fizică, dar meciul următor trebuie să dăm ce e mai bun și să o scoatem la capăt. Nu ne-am mai întălnit cu ei, dar uitați ce jucători au. Un Wood, jucători care joacă și se antrenează la echipe importante. I-am analizat, sunt o echipă arțăgoasă, se organizează bine pe faza defensivă, joacă cu mingi lungi pe contraatac. Nu trebuie să câștigăm cu 4-0, să mulțumim pe toată lumea. Contează doar cele 3 puncte și calificarea”, a apus Marian Aioani, pentru GSP.ro.

Noua Zeelandă, fără Reid contra României

Winston Reid (33 de ani), căpitanul reprezentativei olimpice din Noua Zeelandă, va lipsi în meciul contra României, din cauza unei accidentări la genunchi. Informația a fost confirmată de selecționerul Danny Hay. 

Winston Reid, dreapta, în duel cu Harry Kane

Reid este un fundaș central cu experiență în Premier League, aflat sub contract cu West Ham United. A bifat 167 de apariții pe prima scenă a fotbalului englez, marcând 6 goluri.

Citește și alte știri de la Jocurile Olimpice: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.