Liga 1

Gigi Becali anunță un schimb-șoc pe axa FCSB - Craiova: „L-am dat pe Vînă și am luat doi jucători! Am mare încredere”

Gigi Becali anunță un schimb interesant între FCSB și CS Universitatea Craiova. Ivan Mamut (24 de ani) și Andrei Burlacu (24 de ani) ajung la vicecampioana României, iar în Bănie merge Ionuț Vînă (26 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 iulie 2021

Gigi Becali anunță un schimb de jucători între FCSB și CS Universitatea Craiova. Ivan Mamut (24 de ani) și Andrei Burlacu (24 de ani) ajung la vicecampioana României, iar în Bănie merge Ionuț Vînă (26 de ani). 

Imediat după instalarea lui Reghecampf la CS Universitatea Craiova, Gigi Becali a anunțat o serie de mutări. FCSB îl cedează în Bănie pe Ionuț Vînă, un mijlocaș care ar putea constitui o soluție pentru înlocuirea lui Alexandru Cicâldău, și primește la schimb doi oameni de lot. 

Gigi Becali: „Mamut și Burlacu, la FCSB”

„Da, este adevărat. L-am dat pe Vînă. Vin Burlacu și Mamut de la Universitatea Craiova. Lui Ivan Mamut îi fac contract doi ani plus trei ani, am încredere mare în el. Iar lui Burlacu îi fac unu plus unu plus trei. Contract pe un an, apoi pe încă unu și dacă lucrurile merg bine, pe alți trei ani”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik

FCSB, două transferuri de la CS Universitatea Craiova

Gigi Becali a fost refuzat de UTA în privința transferului atacantului David Miculescu, așa că s-a reorientat rapid. Îl aduce de la Craiova pe Ivan Mamut, un fotbalist de 1,92 metri. Croatul nu s-a lipit de gol sezonul precedent, punctând o singură dată pentru olteni. 

Andrei Burlacu, considerat la un moment dat un copil-minune al fotbalului oltean, ajunge și el la FCSB. În ultimele sezoane a evoluat sub formă de împrumut la Poli Iași, Chindia sau Condordia.

Andrei Burlacu, cedat de CSU Craiova la FCSB

VIDEO Cosmin Olăroiu, declarații după partida dintre FCSB și CSU Craiova: „Fotbalul ar trebui să revină la ce a fost odată”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.