Liga 1

Turcii au anunțat cum vrea să-l ia Galatasaray pe Moruțan: 10 milioane, cu o condiție!

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 28 iulie 2021

Președintele clubului, Burak Elmas, e gata să ofere suma cerută de patronul FCSB pentru Olimpiu Moruțan (22 de ani). Însă intenționează să achite cele 10 milioane de euro în patru rate.

UPDATE ora 12:00 » Impresarul lui Moruțan, spre Istanbul

Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruțan, a dezvăluit pe InstaStory că se află în drum spre Istanbul. Foarte probabil, pentru negocieri cu Galatasaray.

Știrea inițială - Moruțan la Galatasaray: „Nu e diferență mare între cerere și ofertă"

Insistența antrenorului Fatih Terim și-a făcut efectul. După ce l-a transferat pe Alexandru Cicâldău (Craiova, 6,5 milioane de euro), ca număr 8, președintele lui Galatasaray a fost convins că roș-galbenii au nevoie și de Olimpiu Moruțan, în rol de decar. Burak Elmas e pregătit să-l ia și pe mijlocașul lui FCSB.

Managerul Cim-Bom-Bom, Ugur Yildiz, le-a dezvăluit jurnaliștilor turci, potrivit Fotomac, că „nu e diferență mare între cererea lui Becali și propunerea lui Galatasaray".

După ce Fanatik, cotidian sportiv din Istanbul, a anunțat o primă ofertă făcută de Galatasaray, de 8 milioane de euro, patronul lui FCSB a răspuns că îl vinde cu 10 milioane. Conform Takvim, Galata a gata să ofere 10 milioane. Cu o condiție însă. Ca plata să fie realizată în patru rate.

>

Citește și alte știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.