Liga 1

Gigi Becali a coborât pretențiile pentru Olimpiu Moruțan! Suma cerută pentru jucător: „A jucat mai slab câteva meciuri...”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Sergiu Alexandru  —  Wednesday, 28 July 2021

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a anunțat suma în schimbul căreia este dispus să îl vândă pe Olimpiu Moruțan (22 de ani). Fotbalistul este dorit de Galatasray. 

După ce presa din Turcia a anunțat că Galatasaray este pregătită să achite 10 milioane de euro pentru Moruțan, în patru rate, patronul de la FCSB a reacționat.

Cât așteaptă Gigi Becali de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan

Potrivit sport.ro, Becali ar fi declarat că este dispus să accepte o ofertă de 10 milioane de euro pentru tânărul mijlocaș.

Gigi Becali a oferit explicații pentru GSP.ro: „Giovanni face acest transfer, s-a înțeles cu Vulturar. Daca nu se face transfer acum, poate cer mai mult. Pot să iau 10 milioane de euro pe el, pot să iau mai mult. Important e că iau cât am vrut. 

Nu pot să spun suma că negociez cu Iftime, că are de luat procente din viitorul transfer. Are de luat 10% și vreau să semneze că acceptă 600.000 euro (echivalentul a 6% din suma de transfer de 10 milioane). Eu am mai negociat cu Galatasaray și am cerut 15 milioane, dar a jucat mai slab câteva meciuri și am cerut mai puțin acum”.

Galatasaray, dispusă să achite 10 milioane de euro pentru Moruțan: „Îmi place foarte mult”

Sunt șanse mari ca propunerea latifundiarului să fie acceptată de vicecampioana Turciei. Conform publicației Takvim, Galata e gata să ofere 10 milioane. Cu o condiție însă. Ca plata să fie realizată în patru rate.

„Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie. Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray", a declarat Fatih Terim, antrenorul Galatei, într-o conferință de presă, potrivit T24.

Moruțan este de mult timp pe lista noastră, dar nu am avut încă negocieri oficiale. Și nici nu am făcut o ofertă oficială până acum. Nu vrem sa ne entuziasmăm și nici sa ne jucăm cu emoțiile fanilor noștri până când nu finalizăm transferul. Suntem implicați foarte serios pe piața transferurilor și am realizat câte ceva până acum.
- Burak Elmas, președinte Galatasaray

VIDEO. Olimpiu Moruțan: „Poate criticile patronului m-au motivat”

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.