Liga 1

FCU Craiova și Dinamo, sancționate după incidentele pe „Oblemenco”

+47 Foto
Incidente pe „Ion Oblemenco” la pauza meciului FCU Craiova - Dinamo.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 July 2021

LPF a sancționat cluburile FCU Craiova și Dinamo, ca urmare a incidentelor pe „Ion Oblemenco” la pauza meciului încheiat cu scorul de 1-0.

"FC U Craiova vs Dinamo 1948 – Incidente - În baza art. 82.1 şi 3 a şi c, raportat la 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC U Craiova cu penalitate sportivă de 10.000 lei

În baza art. 82.2 şi 3 a şi c, raportat la 83.2.b din RD, se sancţionează clubul Dinamo 1948 SA cu penalitate sportivă de 5.000 lei", se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Incidente la FCU - Craiova Dinamo

Înainte de meci, galeria oltenilor a aprins torțe și a aruncat câteva și în teren. 

La pauză, câțiva suporteri ai gazdelor au încercat să se ducă peste dinamoviști. Evident, au primit un răspuns din partea rivalilor de la Dinamo, iar o bătaie generală a fost aproape. 

Numai că jandarmii au intervenit prompt și conflictul nu a degenerat.

>

+47 Foto
FOTO: Vlad Nedelea

După 10 ani » Galeria lui FCU Craiova a revenit pe „Oblemenco” în Liga 1

Zece ani, două luni și cinci zile au trecut de la ultimul meci jucat de FCU Craiova acasă, cu suporteri, în Liga 1, 1-2 cu Gaz Metan. Revenită în Liga 1 după un drum anevoios, cu dezafilieri și ani petrecuți fără echipă sau pe la „județ”, Craiova lui Mititelu trăiește iar emoția unui derby, pe un stadion modern, unde au luat loc circa 11.000 de fani.

„Bine ați venit! Știința suntem noi! / Respectul este important în orice război” a fost bannerul afișat de olteni înaintea meciului. Un mesaj aplaudat și de rivali, veniți și ei în număr mare, aproximativ 1.000. 

Respectul a trecut însă în plan secund până la pauză.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.