Campionate

Când va afla Eriksen daca mai poate evolua pentru Inter și în sezonul următor » Mijlocașul danez nu are drept de joc în Serie A în acest moment

Christian Eriksen va afla daca va putea continua să joace în Italia Foto:GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 iulie 2021

Christian Eriksen (29 de ani) ar putea să plece din campionatul Italiei, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul meciului cu Suedia de la Euro 2020.

Mijlocașul danez are în acest moment un dispozitiv electric montat la inimă (ICD), care funcționează asemenea unui defibrilator și cu care este interzis să joci în Italia.

Christian Eriksen se va prezenta săptămâna viitoare la Milano pentru a face anumite teste și investigații, iar în urma acestora ar putea să se ia o decizie cu privire la dreptul de joc în sezonul de Serie A care stă să înceapă.

8goluri și 3 pase decisive în 60 de meciuri are Eriksen în tricoul lui Inter

Dacă medicii spun că Eriksen nu are voie să-și scoată dispozitivul, atunci mijlocașul lu Inter va trebui să caute un alt campionat unde să evolueze, unde este permis să joci cu ICD.

„Nu putem să-i dăm drept de joc pentru nicio competiţie oficială din Italia. Dacă acel dispozitiv va fi îndepărtat, iar el îşi va putea relua activitatea fără niciun pericol şi fără restricţii, doar atunci va putea juca din nou pentru Inter” medicul Francesco Braconaro, potrivit Football-Italia.

VIDEO. Golul lui Eriksen pentru Inter în meciul cu Milan:

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.