Jocurile Olimpice

„A venit la mine să-mi spună cât de mult l-am inspirat” » Medaliatul olimpic, lăsat fără cuvinte de David Popovici

David Popovici și Brent Hayden // foto: Instagram @ thebrenthayden

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 iulie 2021

Brent Hayden (37 de ani), unul dintre cei mai rapizi înotători din istoria Canadei, a dezvăluit ce conversație a purtat cu David Popovici (16), senzația înotului românesc.

În această dimineață, după ce David a încheiat pe locul 7 finala probei de 100m liber, românul s-a confesat în fața sportivului din Canada în interiorul sălii de mese.

Brent Hayden: „David Popovici a venit la mine în sala de mese să-mi spună cât de mult l-am inspirat”

„Încă un moment memorabil pentru mine la aceste Jocuri Olimpice. David Popovici a venit la mine în sala de mese să-mi spună cât de mult l-am inspirat. Îți mulțumesc mult, David, pentru aceste cuvinte frumoase. Ești un campion adevărat și sunt nerăbdător să văd ce vei realiza de-a lungul carierei”, a scris Brent Hayden pe contul de Instagram.

Hayden este multiplu medaliat mondial, câștigând medalia de aur în 2007 la Melbourne la proba de 100m liber. La Jocurile Olimpice a cucerit o medalie, bronzul în 2012 la Londra, la proba de 100m liber.

Brent s-a retras în 2012, dar și-a anunțat revenirea în 2019, la 7 ani distanță, pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În cadrul acestora, a ajutat Canada să obțină locul 4 la proba de ștafetă 4x100m liber.

(Popovici) mi-a atras atenția, cu siguranță. Eu nu eram atât de rapid la 16 ani, este extrem de impresionant. Iar cum înoată este și mai impresionant! Este o nebunie.

- Caeleb Dressel, campionul la 100m liber, înainte de Jocurile Olimpice

VIDEO. David Popovici: „Punctul meu forte este psihicul”

>

Mai multe știri despre David Popovici:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.