Campionate

Incredibil! Inter a refuzat o ofertă de peste o sută de milioane de euro pentru Lukaku

Foto: Getty Images

Articol de Daniel Scorpie  —  Thursday, 29 July 2021

Inter nu acceptă nici 130 de milioane de euro pentru Lukaku, iar atacantul belgian vrea să rămână la campioană, în ciuda salariului de 10 milioane oferit de londonezi.

Chelsea l-a adus în Anglia în 2011 și acum vrea să-l recupereze după un deceniu. Face presing la Inter și la atacant, dar belgianul nu e dispus să plece din Milano, nici clubul să îl vândă. 

Gazzetta dello Sport scrie astăzi despre oferta colosală de 130 de milioane de euro făcută nerazzurrilor, în încercarea disperată de a găsi un vârf. Refuzată de Dortmund și pentru Haaland, campioana Europei a încasat același răspuns negativ și de la italieni.

Romelu Lukaku nu se mai simte atras de Premier

Cotidianul roz a dezvăluit și motivele pentru care Romelu nu are de ce să plece. E extrem de recunoscător clubului care l-a adus de la Manchester United acum doi ani și l-a salvat din coșmarul numit Man United, redându-i apetitul de a marca pe bandă rulantă și fericirea în vestiar. Iar al doilea, belgianul nu se simte atras deloc de un viitor în Premier.

64de goluri în 95 de meciuri a reușit Lukaku la Inter, la Chelsea nu a marcat deloc în în nouă partide. Este evaluat la 100 de milioane de euro pe transfermarkt.de

Romelu Lukaku ar fi avut 2,5 milioane în plus la salariu

„Nu are o motivație sportivă deosebită de a visa la un titlu și în Anglia. Diferența de contract nu e mare în acest moment, 7,5 milioane are acum la nerazzurri plus bonusuri, față de cele 10 milioane de euro, cât îi oferă cei ce la Chelsea net pe sezon", a scris Gazzetta dello Sport. În plus, îi convine și noul antrenor, Simone Inzaghi, după ce Antonio Conte l-a reinventat.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.